city2 WHITE DDIAFANES

IMG 2482a

 

H καλύτερη εποχή για τους δύο τροχούς 

Πλέον ο ήλιος λάμπει  δυνατός στον ουρανό, αλλάζοντας το σκηνικό που τον ήθελε  κρυμμένο πίσω από γκρίζα σύννεφα, μια κατάσταση που μας είχε κουράσει τους προηγούμενους μήνες.

Η άνοιξη, είναι η εποχή της μοτοσυκλέτας. Δρόμοι που ακόμη είναι καθαροί από τις βροχές του χειμώνα, πριν η καλοκαιρινή σκόνη και η απουσία ''πλυσίματος'' από την βροχή, τους καταστήσει γλιστερούς - οι ελληνικοί, έχουν και ένα λόγο παραπάνω να είναι γλιστεροί, λόγω κακοτεχνιών.

Φύση που οργιάζει με τα χρώματα των φυτών και δέντρων να δείχνουν ολοζώντανα λες και μόλις βάφτηκαν για να βγουν την βόλτα τους στην εξοχή.

Χρώματα, μυρωδιές, ομορφιές.

Η άνοιξη, είναι η εποχή της μοτοσυκλέτας, ανεξάρτητα με κυβισμό και κατηγορία.

Είναι η εποχή που μέχρι και οι τελευταίες ''κλειδωμένες'' δίτροχες στα γκαράζ, θα ετοιμαστούν για να κυλίσουν ξανά τους τροχούς τους στους δρόμους κάθε περιοχής.

Η άνοιξη είναι ο λόγος, η ουσία είναι πως δεν χρειάζεσαι πολλά κυβικά, πολλά γκάζια, πολλά λεφτά, πολύ χρόνο, για να περάσεις αρκετά καλά.

Μία μικρή διαδρομή, σχεδιασμένη σε ένα μέρος που έχετε καιρό να πάτε, μία στάση για κουβέντα στον προορισμό, ή και ενδιάμεσα, μόνοι ή και με παρέα.

Χαλαρά, ή και γρήγορα, ο καθένας όπως αγαπά - δεν υπάρχουν περιορισμοί σε αυτό, εκτός από την ασφάλεια που πάντα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας.

Οι παρέες δεν κοστίζουν, οργανώνουμε την βόλτα μας εύκολα πλέον, μέσω των club και forum ή με τους δίτροχους φίλους που έχουμε από παλιά.

Οι παρέες χτίζουν ιστορίες, ανεξάρτητα από που προέρχονται, ή που πηγαίνουν.

Αρκεί να έχουμε προετοιμάσει την μοτοσυκλέτα μας σωστά, και να έχουμε ντυθεί κατάλληλα.

Στο τεύχος 11 του City Rider , θα βρείτε έναν σύντομο οδηγό ελέγχου της μοτοσυκλέτας σας και θα βρείτε επίσης και έναν οδηγό αγοράς για scooter 150 κυβικών με 16άριδες τροχούς.

Διαβάστε επίσης τον Riders Gear Catalog 2018, by BIKEIT, τώρα, δωρεάν, για να ενημερωθείτε και να πάρετε ιδέες για τα καλύτερα προϊόντα προστατευτικού εξοπλισμού.

Τάκης Μανιάτης