city2 WHITE DDIAFANES

FB COVER CityRider

Το ταξίδι μας συνεχίζεται! 

Η ιδέα γεννήθηκε τους πρώτους μήνες του 2017, και ο Ιούνιος μας βρήκε στα ηλεκτρονικά περίπτερα, με την ανακοίνωση του νέου περιοδικού μοτοσυκλέτας, CITYRIDER.

Ένα χρόνο μετά, έχουμε ήδη προσεγγίσει διαφορετικά τον χώρο των δύο τροχών, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του σύγχρονου αγοραστικού κοινού, αλλά και την προβολή μικρών μοτοσυκλετών με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Δοκιμές, παρουσιάσεις, εκδρομές μέσα στην πόλη, μικρά ταξίδια εκτός πόλης, τεχνικά άρθρα για την λειτουργία των συστημάτων, αλλά και οδηγικά tips, όπως και συμβουλές για προστασία.

Ένα χρόνο μετά, έχουμε ήδη προσαρμοστεί στο ''πείραμα'', προσπαθούμε σε κάθε ηλεκτρονική έκδοση να σας προσφέρουμε όλο και περισσότερο χρήσιμα άρθρα, συνδυάζοντας τα με νέα απ' όλο τον κόσμο, νέα προϊόντα και δοκιμές μικρών ή ακόμη και μεγάλων ''city'' μοτοσυκλετών.

Προς τα που θα κινηθούμε; Προς τον ίδιο ωραίο ''city'' δρόμο, επενδύοντας σε πιο χρήσιμη αρθρογραφία, φροντίζοντας πάντα την σωστή ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού.

Σας υποσχόμαστε μία πιο δυναμική δεύτερη χρονιά και ευχαριστούμε για την στήριξη μέχρι στιγμής, αλλά και για το άμεσο μέλλον!

Τάκης Μανιάτης