cityrider editorial t3

Ισχύς εν τη ενώσει

Θες να έχεις την σφραγίδα μίας λέσχης ή ενός club μοτοσυκλετιστών για να περνάς καλά σε δίτροχες και μη εκδηλώσεις; Απλά για να έχεις το αυτοκόλλητο ή το ''ραφτό'' στο μοτοσυκλετιστικό μπουφάν σου; Υπάρχει και σημαντικότερος λόγος: Οι πρωτοβουλίες των λεσχών που πολλές φορές οδηγούν σε κοινωνικές εκδηλώσεις και βοήθεια σε συνανθρώπους μας.

Τις ημέρες που τα πύρινα μέτωπα άλωναν την Ανατολική Αττική, η συνεργασία μοτοσυκλετιστικών λεσχών όπως οι V-Strom Greek Riders, Varadero Club Hellas, TDM Club Hellas, Λ.Ε.ΜΟΤ., BMW Riders Club of Greece, κ.α., ενώθηκαν με στόχο την βοήθεια πυροσβεστών και εθελοντών.

Η βοήθεια στις πυρκαγιές γίνεται και με την υποστήριξη των ανθρώπων που μάχονται για την κατάσβεση της, πυροσβεστών αλλά και εθελοντών.

Οι λέσχες ανταποκρίθηκαν στις εκκλήσεις του κόσμου για νερό, κολλύρια, φάρμακα, φαγητό, στα social media.

Οι αναβάτες από διαφορετικές λέσχες με τις μοτοσυκλέτες τους ενώθηκαν και όλοι μαζί συνέβαλλαν στην τροφοδότηση με τα απαιτούμενα, στο μέτωπο της φωτιάς, στην Ανατολική Αττική.

Η κουλτούρα του μοτοσυκλετισμού βρίσκεται παντού, και ενωμένη, συμβάλλει για μία ακόμη φορά στην πραγμάτωση ενός στόχου. Ή αλλιώς, η ένωση, φέρνει δύναμη.

Το μόνο που μπορούμε εμείς  να πούμε, είναι συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλλαν σε αυτό.

Τάκης Μανιάτης