edit19b

Προσοχή στην λεπτομέρεια

Απολαμβάνω τελευταία τις μετακινήσεις μου με ένα scooter μεσαίου κυβισμού. Είναι αλήθεια ότι από το περιοδικό παρελαύνουν διάφορες μοτοσυκλέτες, αλλά για την καθημερινή μου μετακίνηση, το scooter με έχει κερδίσει. Με τις χούφτες και τον ανεμοθώρακα, ο κρύος αέρας περιορίζεται αρκετά και η ποδιά, κόβει το περισσότερο κρύο - αν είχε και μία ''κουβέρτα'', θα ήμουν απολύτως προστατευμένος.

 Απολαμβάνω επίσης το καλό ντύσιμο, με ένα ποιοτικό μοτοσυκλετιστικό jacket με πλήρη προστασία, αλλά εμφάνιση casual, με κουκούλα, το οποίο μου επιτρέπει να παρουσιάζομαι όπου θέλω ντυμένος απλά.

Ένα ζευγάρι ζεστά γάντια με προστασία, και μοτοσυκλετιστικά μποτάκια με προστασία, αλλά και παντελόνι που σε καμία περίπτωση δεν το περνάς για μοτοσυκλετιστικό.

Και φυσικά κράνος. Καλό κράνος.

Όποιο αξεσουάρ και αν βάλεις πάνω στην μοτοσυκλέτα ή το scooter σου, θα βγάλει σίγουρα τα λεφτά του.

Όποιο εξοπλισμό και αν φορέσεις κατά την οδήγηση, θα σε βοηθήσει να απολαύσεις προφυλαγμένος από τις καιρικές συνθήκες και φυσικά από περιπτώσεις ατυχημάτων, την μετακίνηση σου.

Ο σωστός εξοπλισμός, είναι επένδυση.

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Επενδύστε στην ασφάλεια σας, αγοράστε ότι αντέχει η τσέπη σας για πράγματα που θα χρησιμοποιείτε όλη την χρονιά, και να είσαστε σίγουροι ότι δεν θα μετανιώσετε ούτε στιγμή.

Κάντε ένα τέτοιο απαραίτητο δώρο στον εαυτό σας, στον φίλο ή φίλη σας που οδηγεί μοτοσυκλέτα, στο αγαπημένο σας πρόσωπο που κάθεται στην πίσω σέλα.

Απολαύστε την καθημερινή δίτροχη μετακίνηση σας με ασφάλεια.

Τάκης Μανιάτης