Εγγραφή στο NEWSLETTER

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα από τον χώρο του scooter, του παπιού και της καθημερινής μοτοσυκλέτας!

apostoli ispania mt07 8

Στοχευμένες αλλαγές για το best seller των CP2 μοντέλων

Επιστροφή αργά το βράδυ της Tρίτης, από ένα πολύ γεμάτο διήμερο στη νότια Ισπανία, όπου βρεθήκαμε στην παρουσίαση του ανανεωμένου MT-07. 

Η Yamaha έκανε πολύ προσεκτικά βήματα σε ότι αφορά στην ανανέωση του, χωρίς να διαταράξει τις ισορροπίες και τον χαρακτήρα του, που το έχουν ανάγει σε best seller στην ευρωπαϊκή αγορά και όχι μόνο!

Οι δύο βασικοί άξονες της βελτίωσης για το 2018, ήταν ο λειτουργικός / πρακτικός τομέας και ο αισθητικός τομέας, με τις αλλαγές, να είναι  επιγραμματικά οι ακόλουθες:

-Αλλαγές στο εσωτερικό του πιρουνιού, κατά 6% πιο σκληρό ελατήριο, 16% ταχύτερη επαναφορά.
-Νέο αμορτισέρ με δυνατότητα ρύθμισης της απόσβεσης επαναφοράς (φυσικά διατηρείται η προφόρτιση ελατηρίου), 11% πιο σκληρό ελατήριο, 27% ταχύτερο στην επαναφορά και 40% πιο γρήγορο στην συμπίεση.
-Επανασχεδίαση της σέλας, για μεγαλύτερη άνεση οδηγού και συνοδηγού. Αλλαγές στο σχήμα του ρεζερβουάρ ώστε να υπάρχει χώρος για εύκολη μετάβαση από άνετη, σε sport θέση οδήγησης.
-Αλλαγές στα φώτα μπροστά και πίσω.
-Νέας σχεδίασης μπροστινό φτερό.
-Επανασχεδιασμένη βάση πινακίδας / φλας για εύκολη αφαίρεση και αντικατάσταση.
-Όπως αναφέρθηκε ήδη, νέα σχεδίαση ρεζερβουάρ και πλαϊνών πλαστικών καλυμμάτων.

Πέρα από τα αισθητικό κομμάτι, ενδιαφέρον έχουν φυσικά οι αλλαγές στον τομέα τον αναρτήσεων και το πώς αυτές προσδίδουν –αν προσδίδουν- βελτιώσεις στην συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας.

Όλα αυτά, θα αναλυθούν και θα παρουσιαστούν στο πλήρες άρθρο της αποστολής, το οποίο θα ακολουθήσει πολύ σύντομα! Αυτό που μπορούμε να πούμε εν τάχει και γενικά, είναι ότι εντυπώσεις μας είναι πολύ θετικές!

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν, στις επόμενες ημέρες, έρχεται η αναλυτική παρουσίαση!

apostoli_ispania_mt07_1.jpgapostoli_ispania_mt07_7.jpgapostoli_ispania_mt07_2.jpgapostoli_ispania_mt07_5.jpgapostoli_ispania_mt07_4.jpgapostoli_ispania_mt07_8.jpgapostoli_ispania_mt07_3.jpgapostoli_ispania_mt07_6.jpg