city2 WHITE DDIAFANES

harley davidson on tour thessaloniki 2018

Ρομαντική βόλτα στον Θερμαϊκό!

Του Σάββα Καπαγερίδη

Τα Harley On Tour στην Ελλάδα ξεκίνησαν από την Θεσσαλονίκη, και το κατάστημα της Harley-Davidson Thessaloniki, όπου βρέθηκε η νταλίκα με τα νέα μοντέλα της αμερικάνικης εταιρίας.

Η Παρασκευή 13 Απριλίου ήταν η μέρα των δημοσιογράφων να πάρουν μία πρώτη γεύση από τις Harley-Davidson του 2018. Οι επόμενες δύο μέρες του Σαββατοκύριακου αφορούσαν κυρίως τους ιδιώτες που θα ήθελαν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

harley davidson on tour thessaloniki 2018 2

Όλα τα μοντέλα της Harley-Davidson βρίσκονταν παρκαρισμένα έξω από το κατάστημα του Βασίλη Ρόκκα, στην Μενεμένη, και οι επιλογές πολλές.

Διαθέσιμα ήταν τα Fat Bob, Street Bob, Heritage Classic, Breakout, όλα της νέας σειράς softail, αλλά και τα Street Glide, Road Glide, Street Rod, 883, Road King Special, Low Rider, αλλά και όλη η υπόλοιπη γκάμα.

Αδράξαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε την πιο όμορφη από αυτές, την μπορντό απαστράπτουσα Road Glide Special, εντός και εκτός των τειχών της πόλης.

Η πανέμορφη και ογκώδης μοτοσυκλέτα αποβάλει όποια αίσθηση βάρους από την στιγμή που θα κυλίσει τους τροχούς της. Εύκολη, φιλική, άνετη.

Ο κινητήρας, διαμάντι, με την ροπή να ωθεί την Road King στο δρόμο και τον αναβάτη να απολαμβάνει βόλτα.

Μία μοναδική αίσθηση μίας απόλυτης τουριστικής μοτοσυκλέτας, βολικής και εύχρηστης, πολύ περισσότερο απ' ότι δείχνει.

Βολτάροντας στον Λευκό Πύργο, στην παλιά πόλη, και στην παραλιακή, δεν κρατηθήκαμε να δοκιμάσουμε τις δυνατότητες και εκτός πόλης, με μία σύντομη βόλτα προς την Χαλκιδική.

Άριστη προστασία από τις καιρικές συνθήκες, εξαιρετικό ηχοσύστημα να φροντίζει για την απόλαυση, μία εκπληκτική κατασκευή φτιαγμένη για μερακλήδες.

Αρκεί να την δεις, για να το καταλάβεις!

Επιστρέψαμε με το χαμόγελο να κρέμεται στ' αυτιά και την χαρά να απολαύσουμε αυτή την εμπειρία οδήγησης.

harley-davidson-on-tour-thessaloniki-2018_3.JPGharley-davidson-on-tour-thessaloniki-2018.jpgharley-davidson-on-tour-thessaloniki-2018_10.JPGharley-davidson-on-tour-thessaloniki-2018_5.JPGharley-davidson-on-tour-thessaloniki-2018_4.JPGharley-davidson-on-tour-thessaloniki-2018_8.JPGharley-davidson-on-tour-thessaloniki-2018_2.JPGharley-davidson-on-tour-thessaloniki-2018_9.JPGharley-davidson-on-tour-thessaloniki-2018_7.JPGharley-davidson-on-tour-thessaloniki-2018_6.JPG