city2 WHITE DDIAFANES

vstrom greek riders 1

Συνέδραμαν στην διεξαγωγή του νυχτερινού “SNF Run"

Οι πάντα δραστήριοι σε θέματα εθελοντισμού, V-Strom Greek Riders, απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι είναι η No1 ενεργή λέσχη στην κοινωνική δράση. Έμπειροι πλέον, από την συμμετοχή τους ως βοηθοί στην διοργάνωση και σε άλλους αγώνες δρόμου, ανέλαβαν, σε συνεργασία με άλλους φορείς την ασφάλεια των δρομέων, στον αγώνα SNF Run, που διοργανώθηκε το Σαββάτο, 23 Ιουνίου.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίου τύπου:

Τίτλος: Εθελοντισμός σε αγώνα δρόμου… υπό καταιγίδα

Το Σάββατο 23 Ιουνίου, η ομάδα «V-STROM Greek Riders» η οποία απαριθμεί πολλές εθελοντικές και φιλανθρωπικές δράσεις στο ενεργητικό της, συμμετείχε εθελοντικά με απόλυτη επιτυχία σε έναν ακόμα αγώνα δρόμου.

Το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργάνωσε για 4η συνεχόμενη χρονιά τον βραδινό αγώνα δρόμου “SNF RUN: Τρέχοντας προς το μέλλον”.

Οι διαδρομές των 10χλμ και 6χλμ, ξεκίνησαν από το Παναθηναϊκό στάδιο και κατέληξαν (μέσω της Λεωφόρου Συγγρού) στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Πάνω από 25 μοτοσικλέτες της ομάδας «V-STROM Greek Riders», σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ, την Δημοτική Αστυνομία, το ΕΚΑΒ και άλλους φορείς, βοήθησαν στο να διασφαλιστεί η ομαλή διέλευση των δρομέων, που έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή.

Η ομάδα «V-STROM Greek Riders»,  θα συνεχίσει να συμμετέχει εθελοντικά, ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, στηρίζοντας κινήσεις με στόχο την ανάδειξη του αθλητισμού και κυρίως την ανιδιοτελή συνεισφορά στον συνάνθρωπο.

vstrom_greek_riders_4.jpgvstrom_greek_riders_7.jpgvstrom_greek_riders_6.jpgvstrom_greek_riders_1.jpgvstrom_greek_riders_2.jpgvstrom_greek_riders_5.jpgvstrom_greek_riders_3.jpg