city2 WHITE DDIAFANES

 e27c4caa86de0066786dda01f394f1a7 XL  Δείτε το trailer! 

Δείτε το εντυπωσιακό trailer του ντοκιμαντέρ “Speed is my Need” και αν ψηθείτε δείτε επί πληρωμή ολόκληρο το ντοκιμαντέρ μέσα από διάφορες ψηφιακές πλατφόρμες.

“Η ζωή δίχως κίνδυνο δεν είναι ζωή”, αναφέρει το ντοκιμαντέρ, στο οποίο θα δούμε να παρελαύνουν τόσο σε αγώνες όσο και με συνεντεύξεις τους, θρυλικοί αναβάτες των αγώνων μοτοσυκλέτας, όπως οι Freddie Spencer, Colin Edwards, Ron Haslam και Peter Hickman.

Ο τίτλος “Speed is my Need” κάνει αναφορές τόσο στο video-game “Need for Speed” όσο και στην ατάκα του Tom Cruise από το Top Gun.

Το ντοκιμαντέρ εξετάζει την ψυχολογία των αγωνιζομένων, την θέληση τους για συμμετοχή στους αγώνες και τα κίνητρα τους για τη νίκη, μην παραλείποντας τις αναφορές στον κίνδυνο που διατρέχουν, ενώ παράλληλα αναλύει την εθιστικότητα των υψηλών ταχυτήτων με τη βοήθεια ψυχολόγων, προπονητών κ.α.

Ο σκηνοθέτης Mark Sloper έχει ασχοληθεί εκτενώς με τη βιντεοσκόπηση αγώνων μοτοσυκλέτας και κινητήριος δύναμη για το ντοκιμαντέρ ήταν η θέληση του να μάθει τι κρύβεται στο μυαλό των αγωνιζομένων.

Η ταινία έκανε πέρασμα από τους κινηματογράφους της Βρετανίας, ενώ τώρα θα ξεκινήσει να προβάλλεται και στις Η.Π.Α.

Εσείς μπορείτε να την δείτε (νοίκι ή αγορά) σε δικτυακές πλατφόρμες όπως iTunes, GooglePlay, Vudu, Vimeo, Amazon, και Fandango.