city2 WHITE DDIAFANES

 5840f6e4ecb8bdce10f990098e86883c XL  Κλείνει το εργοστασίο και το μουσείο της για το κοινό 

Τα προληπτικά μέτρα για την μείωση των κρουσμάτων του Κορωνοϊού στη γειτονική Ιταλία συνεχίζονται και περιλαμβάνουν και τον χώρο της μοτοσυκλέτας.

Νεότερα από το «μέτωπο» έχουμε με την κίνηση της Ducati να απαγορεύσει την είσοδο του κοινού σε μουσείο και εργοστάσιο, τουλάχιστον μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020.

Παρόλη την παύση των επισκέψεων σε εργοστάσιο και μουσείο, η παραγωγή της Ducati για την ώρα συνεχίζεται κανονικά και δίχως προβλήματα, παρόλο που η εταιρεία ενθαρρύνει όσους εργαζόμενους μπορούν να δουλέψουν από το σπίτι, μέσω τηλεματικής κλπ. να το κάνουν.

Από την άλλη, η διοργάνωση του σαλονιού Roma Motodays (5-8 Μαρτίου) ανακοίνωσε πως η έκθεση θα γίνει κανονικά -τουλάχιστον μέχρι να βγει νεότερη ανακοίνωση.

Πολλές είναι οι εταιρείες που αναφέρουν στον ANCMA (τον Ιταλικό ΣΕΑΑ), μεγάλες καθυστερήσεις στην παράδοση προϊόντων, ειδικά σε αυτά που αφορούν εργοστάσια / προμηθευτές από την Κίνα, καθώς πολλές είναι οι ασιατικές εταιρείες που έχουν σταματήσει προσωρινά παραγωγή και παραδόσεις.

Η Honda που έχει το εργοστάσιο της στην Atessa (στην επαρχία Chieti που δεν έχει κρούσματα του COVID-19) συνεχίζει κανονικά την παραγωγή, ενώ μάλλον το ίδιο συμβαίνει και με την Piaggio, που επίσης έχει εργοστάσια εκτός της περιοχής με τα κρούσματα.