185b472efbe58358f8927a0e2e370e1c XL  Mε την διαφορά ότι αυτό θα παίρνει κλίση στις στροφές! 

Πατέντες που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο αποκαλύπτουν ότι η Kawasaki ετοιμάζει το δικό της sport τρίκυκλο όχημα με δυο ρόδες μπροστά και μια πίσω, στο στιλ του Polaris Slingshot, αλλά με μια ειδοποιό διαφορά. Το δικό της τρίκυκλο θα παίρνει κλίσεις στις στροφές.

Οι δυο μπροστινοί τροχοί στο διθέσιο σπορ τρίκυκλο της Kawasaki παραμένουν σταθεροί ως προς τον κατακόρυφο άξονα στις στροφές, όμως το υπόλοιπο όχημα παίρνει κλίση όπως μια μοτοσυκλέτα.

Με μια πολύ πρόχειρη αίσθηση, ο παραπάνω τρόπος συμπεριφοράς ίσως οδηγεί σε υποστροφή υπό συγκεκριμένες συνθήκες, αν και όπως και η Polaris υποψιαζόμαστε πως και η Kawasaki θα εξοπλίσει το όχημα της με Traction Control και ένα σωρό αισθητήρες που θα προάγουν την ασφάλεια, υποβαθμίζοντας την ακραία σπορ συμπεριφορά.

Καθώς οι μπροστινοί τροχοί δεν θα παίρνουν κλίση, τα ελαστικά θα έχουν προφίλ αυτοκινήτου, ενώ το πίσω θα είναι μοτοσυκλέτας.

Ο κινητήρας στις πατέντες είναι εσωτερικής καύσης με συμβατικό κιβώτιο, αν και οι πατέντες αναφέρουν επίσης πως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ηλεκτροκινητήρας, ή και υβριδικό μοτέρ.

Αντίθετα με το Slingshot, η Kawasaki τοποθετεί τον κινητήρα στο πίσω μέρος, πίσω από τα καθίσματα.

Η αρχική πατέντα είχε αρχικά καταχωρηθεί στην Ιαπωνία στις 22 Νοεμβρίου 2018, ενώ αναμένουμε να δούμε αν θα προχωρήσει τελικά για να μετουσιωθεί σε όχημα παραγωγής.