city2 WHITE DDIAFANES

RDRSCTLG  Διαβάστε τον εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! 

Για μία ακόμη χρονιά, ο απόλυτος οδηγός αγοράς του BIKEIT!, “Riders Gear Catalog 2019” είναι ήδη online, μεγαλύτερος και πλουσιότερος από ποτέ! Πάνω από 450 προϊόντα επώνυμων εταιριών και καταστημάτων, χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα αυτό που σας ενδιαφέρει.Για μία ακόμη χρονιά, ο απόλυτος οδηγός αγοράς του BIKEIT!, “Riders Gear Catalog 2019” είναι ήδη online, μεγαλύτερος και πλουσιότερος από ποτέ!

Πάνω από 450 προϊόντα επώνυμων εταιριών και καταστημάτων, χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα αυτό που σας ενδιαφέρει. Ανεξαρτήτως κριτηρίων αναζήτησης ή budget, ο κατάλογος “Rider's Gear Catalog 2019” αποτελεί τον απόλυτο οδηγό αγοράς για τον αναβάτη που θέλει να γνωρίζει τα σημαντικότερα προϊόντα της αγοράς για τον εξοπλισμό του. Οδηγήστε στην πόλη, στο ταξίδι, στο βουνό, στο χώμα, με ασφάλεια, επιλέγοντας τα καλύτερα προϊόντα για την προστασία σας.

Στις 7 κατηγορίες που περιλαμβάνει, θα βρείτε Κράνη, Jacket, Παντελόνια, Μπότες, Γάντια, Casual αλλά και Off Road ένδυση, με μεγάλες φωτογραφίες, πλήρες κείμενο με ανάλυση αλλά και ενεργά link τα οποία οδηγούν σε περισσότερες φωτογραφίες ή στο κατάστημα του εμπόρου.

Διαβάσετε τον ενετλώς ΔΩΡΕΑΝ, επισκεπτόμενοι τον παρακάτω σύνδεσμο: 

https://issuu.com/bikeit.gr/docs/bikeit_riders_gear_catalog_2019