exof orizontio  Άλλο ένα πλήρες τεύχος! 

Ο Φεβρουάριος μπορεί να υπολείπεται σε ημέρες αλλά στο CITYRIDER δεν κάνουμε εκπτώσεις στην ύλη!

Στο νέο τεύχος θα βρείτε λοιπόν τις δοκιμές των Honda Forza 300, Benelli TNT 125 και Brixton Glanville 250, τριών μοντέλων με εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα που προτείνουν και τρεις διαφορετικές προσεγγίσεις στο θέμα “καθημερινή μετακίνηση”. 

Στο αφιέρωμα μας για την ιστορία που συνδέει την FB Mondial και την Honda, αποκαλύπτονται άγνωστες πτυχές από την ιστορία των δύο εταιρειών, καθώς και το πώς το Big-H τίμησε και συνεχίζει να τιμά την ιταλική εταιρεία για την βοήθεια της, πριν πολλές δεκαετίες. 

Το φρενάρισμα αποτελεί την σημαντικότερη οδηγική παράμετρο ασφάλειας σε ένα δίτροχο, και στο σχετικό αφιέρωμα, αναλύουμε διεξοδικά όλες τις συνισταμένες της δυναμικής του, ώστε η διαδικασία να είναι αποτελεσματική και απροβλημάτιστη.

Η Yamaha προχώρησε σε μια σημαντική αναβάθμιση στο MT-03 μοντέλο της για το 2020. Διαβάστε αναλυτικά για  όλες τις αλλαγές και τα νέα στοιχεία της μοτοσυκλέτας, στο τεχνικό θέμα που συμπεριλαμβάνεται στο τεύχος 33 του CITYRIDER.

Για τις βροχερές και κρύες ημέρες, σας προτείνουμε μότο - μοντελισμό με λεπτομερή “πατρόν”, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν και να τα εκτυπώσετε!

Εξορμήσεις στο Σοφικό Κορινθίας και στον Ζάκρο της Κρήτη με δύο εκπληκτικές μοτοσυκλέτες από την Ducati και την Kawasaki και ειδήσεις από τον χώρο της μοτοσυκλέτας και την αγορά, συμπληρώνουν ένα χορταστικό τεύχος!

Μπορείτε να διαβάσετε το νέο τεύχος του Cityrider, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, επισκεπτόμενοι τον σύδεσμο που ακολουθεί. 

Καλή ανάγνωση!  

https://issuu.com/bikeit.gr/docs/cityrider_33_february_2020