city2 WHITE DDIAFANES

 exofyllo 38 ctr  Καλοκαίρι με "σύμμαχο" τους δύο τροχούς 

 Το φετινό καλοκαίρι είναι κάπως διαφορετικό από όσα έχουμε ζήσει μέχρι τώρα, αλλά… δεν παύει να είναι καλοκαίρι! Όπως λοιπόν και αν το περάσετε, το νέο τεύχος του Cityrider μπορεί να σας κρατήσει συντροφιά με πλούσια ύλη. 


Ξεκινάμε με τρεις δοκιμές μοντέλων, που συγκεντρώνουν, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια, το ενδιαφέρων των ελλήνων αναβατών.

Το ανανεωμένο Piaggio Medley 150 S, θέλει να καταλάβει ένα μεγάλο μέρος της αγοραστικής πίτας στα αστικά scooter και η “μαμά εταιρεία” το έχει εξοπλίσει καταλλήλως για αυτό τον σκοπό. Τα καταφέρνει άραγε να σταθεί επάξια ανάμεσα σε άλλα μοντέλα μιας πολύ ανταγωνιστικής κατηγορίας; 

Η παρουσίαση του SYM NH-T 200 από την άλλη, ανέδειξε ένα κενό που υπήρχε στην αγορά, αυτό των προσιτών και μικρού κυβισμού μοτοσυκλετών διττής χρήσης. Στην δοκιμή του ανακαλύπτουμε αν ανταπεξέρχεται σε αυτό τον ρόλο και κατά πόσο έχιε την δυναμική για να σημειώσει εμπορική επιτυχία.

H Yamaha έχει τραβήξει ένα ελαφρώς διαφορετικό, αλλά πάντα μέσα στα όρια του “δυναμικού” δρόμο, με το MT-03, το οποίο εντυπωσιάζει με την ικανότητα του να συνδυάζει ετερόκλητα χαρακτηριστικά, παραμένοντας φιλικό και ευκολοδήγητο.

Τα GS της BMW συμπλήρωσαν 40 χρόνια ιστορίας, καθορίζοντας σε μεγάλο βαθμό την κατηγορία των Adventure και εμείς, θυμόμαστε την διαδρομή τους, από το θρυλικό R80G/S του 80 μέχρι το High-Tech R1250GS του σήμερα.
 
Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί σίγουρα την πιο δυναμική έκφραση της εναλλακτικής και πράσινης επανάστασης στις μετακινήσεις, είναι όμως το ίδιο εφικτή και για τα δίτροχα;

Επίσης, στο τεύχος 38 του CITYRIDER, μπορείτε να βρείτε συμβουλές και οδηγίες για το τι θα πρέπει να τσεκάρετε στο δίτροχο σας πριν φύγετε για διακοπές, τα σημαντικότερα νάς και τις ειδήσεις από τον κόσμο της μοτοσυκλέτας, τεχνική ανάλυση για το KTM 390 Adventure και τα φωτοταξιδιωτικά μας City Trip και City View, στον Λιμνιώνα της Ευβοίας και στην  Πλατεία Αττικής.

Μπορείτε να διαβάσετε το 38ο τεύχος του CITYRIDER, στον σύνδεσμο που ακολουθεί: 

https://issuu.com/bikeit.gr/docs/cityrider_38_july_2020

Καλή σας ανάγνωση και καλό καλοκαίρι!