city2 WHITE DDIAFANES

Benelli

 

Εκπληκτικό concept, απίθανα stunts!

 

Δείτε ένα απίθανο βίντεο για το νέο Benelli TNT135 που απευθύνεται στις ασιατικές αγορές, με concept που θυμίζει ηλεκτρονικό παιχνίδι, και φοβερά stunts. Η μοτοσυκλέτα εμφανίστηκε και στην EICMA σε έκδοση 125, και θα θέλαμε πολύ να την δούμε να έρχεται και στην Ελλάδα.

Το νέο TNT 135 του 2017 ξεκίνησε να λανσάρεται στις αγορές της Ασίας, και από ότι βλέπουμε στο βίντεο, θα κάνει πολλούς αναβάτες χαρούμενους.

Με μονοκύλινδρο και ελαιόψυκτο κινητήρα 135 κ.εκ., το TNT135 παράγει 13 hp, ενώ διαθέτει κιβώτιο πέντε σχέσεων.

Η εκκίνηση γίνεται με μίζα, ενώ οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες που εντυπωσιάζουν είναι τα 2 τελικά των εξατμίσεων που βγαίνουν ψηλά, στην ουρά και οι 4 LED προβολείς μπροστά.

Μπροστά το Midi (εκ του Mini-Midi-Maxi) μοτοσυκλετάκι φοράει ανάποδο πιρούνι 41 mm, και μονό αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης.

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό τύπου χωροδικτύωμα, οι τροχοί είναι 12 ιντσών, δισκόφρενο βρίσκουμε μπροστά, δισκόφρενο και πίσω, ενώ τα όργανα είναι ψηφιακά.

Αντίπαλοι του TNT135 είναι το Honda MSX125 / Grom αλλά και το Kawasaki Z125 Pro, σε μια fun κατηγορία που σκίζει στην Ασία.

Κι αν λάβουμε υπόψη μας τα φοβερά και τρομερά stunts του βίντεο, το TNT135 δεν έχει μόνο το όνομα, αλλά και την χάρη, και τις ικανότητες!

Δείτε το βίντεο!