city2 WHITE DDIAFANES

BMW

tvs apache rr 310 racing red

Ίσως τελικά, το μικρό sport των Βαυαρών, να μην γίνει πραγματικότητα

Έχουν γραφτεί πολλά για αυτό και η παρουσία του TVS Apache RR 310 στην ινδική αγορά, προμήνυε ότι πολύ σύντομα θα το δούμε να υλοποιείται και σε μια έκδοση για την ευρωπαϊκή αγορά, με το σήμα της BMW στο ρεζερβουάρ του.

Τελικά όμως, ίσως αυτό να μην αποτελέσει πραγματικότητα, τουλάχιστον προς το παρόν. To ΒΜW G310RR έχει αργήσει χαρακτηριστικά πολύ, ενώ δεν έχει υπάρξει ούτε μια κατασκοπική φωτογραφία ή έστω μια επιβεβαιωμένη πληροφορία γύρω από αυτό, παρά μόνο φήμες και εικασίες.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει άνθηση στην συγκεκριμένη κατηγορία και προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η BMW δεν έχει εκμεταλλευτεί την δυνατότητα να μπει δυναμικά –και εύκολα- σε αυτή, αφού το μόνο που χρειάζεται, είναι ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με το Apache RR 310.

Ένας λόγος ίσως να είναι οι συμφωνίες που έχουν συνάψει BMW και TVS, καθότι το G310R πωλείται στην Ινδία με το σήμα της ΒΜW, χωρίς η TVS να έχει παρουσιάσει κάτι “ανταγωνιστικό”. Ίσως λοιπόν αυτό να σημαίνει ότι θα δούμε το Apache 310 RR στην Ευρώπη ως έχει λοιπόν.