BMW

 bs6 bmw g310r teaser  Πολύ σύντομα η παρουσίαση του μαζί με το νέο G310GS

Η ανανέωση των “μικρών” μονοκύλινδρων R είχει δρομολογηθεί εδώ και καιρό, ωστόσο η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε τον προγραμματισμό τόσο της BΜW όσο και την TVS.

Τα δύο μοντέλα είχαν φωτογραφηθεί να δοκιμάζονται στον δρόμο την άνοιξη και το καλοκαίρι (2020), με το μόνο στοιχείο αλλαγής να είναι οι μικρές σχεδιαστικές διαφορές που εντοπιζόντουσαν οπτικά και προφανώς, η μετάβαση σε Euro 5 και BS6 (Ινδία) προδιογραφές στον κινητήρα. 

Τώρα το ινδικό Rushlane δημοσιεύει το πρώτο teaser – μπροσούρα του G310R και με βάση αυτά που αναγράφονται σε αυτό, θεωρούμε ότι η παρουσίαση των μοντέλων είναι πολύ κοντά, αφού αναφέρεται ότι οι “προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει”.

Για να μην μπερδευτείτε, οι προπαραγγελίες, δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, το teaser απλά έχει “διαρρεύσει”, ωστόσο το γεγονός ότι είναι έτοιμο το προωθητικό υλικό, σημαίνει ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην παρουσίαση.

bs6 bmw g310r teaser 1 768x768

Στην μπροσούρα αυτή βλέπουμε μια επιλεκτικά φωτισμένη φωτογραφία του G310R και διακρίνεται ξεκάθαρα ότι το πλαίσιο χωροσικτύωμα και οι ζάντες του μοντέλου αποκτούν χρώμα για πρώτη φορά, πορτοκαλί συγκεκριμένα, θυμίζοντας αρκετά είναι η αλήθεια τα Duke της KTM.

Αυτό ποy εγκαταλείπεται είναι η χρυσή ανοδίωση στο πιρούνι, υποθέτουμε τουλάχιστον, αλλιώς θα υπάρχει μεγάλη χρωματική -και όχι και τόσο ταιριαστή- “πολυφωνία”.

Tα νέα “G” αναμένεται να παρουσιαστούν πρώτα στην Ινδία, για να ακολουθήσει λίγο μετά το λανσάρισμα τους και στην ευρωπαϊκή αγορά.    

Πηγή: Rushlane