city2 WHITE DDIAFANES

Ducati

ducati scrambler 1100 2018 3

Με αερόψυκτο μοτέρ 1.087 κ.εκ. - Αποκάλυψη στην EICMA

Μετά την ανακοίνωση της Ducati για την έλευση 5 νέων μοντέλων στην EICMA 2017, όλοι ξεκινήσαμε να εικάζουμε για τα συγκεκριμένα μοντέλα. Δίπλα λοιπόν στο Multistrada 950 Enduro, το νέο Multistrada 1260, το ανανεωμένο Monster 821, το 959 Panigale, και το Panigale V4, θα δούμε και ένα νέο Scrambler με κινητήρα 1.100 κυβικών εκατοστών.

Ήδη η Ducati έχει ανακοινώσει στις σελίδες των social media του Scrambler -που διαχωρίζονται από εκείνες της μαμάς εταιρείας- την παρουσίαση ενός νέου μοντέλου Scrambler.

Τώρα, διαβάζοντας άρθρα του ειδικού τύπου των Η.Π.Α. μαθαίνουμε πως όλες οι πληροφορίες δείχνουν έναν αερόψυκτο L2 κινητήρα με 2 βαλβίδες ανά κύλινδρο, στα 1.078 κυβικά εκατοστά.

Οι πληροφορίες συνεχίζουν με το γεγονός πως η μοτοσυκλέτα θα είναι μεγαλύτερη όχι μόνο σε κυβικά αλλά και σε διαστάσεις, ενώ στόχος της Ducati είναι μεταξύ άλλων η αμερικάνικη αγορά που λατρεύει τα ανάλογα Roadster γυμνά Heavy-Metal μοντέλα.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τη μορφή στην οποία θα παρουσιαστεί αρχικά το νέο Scrambler 1.100 -φανταζόμαστε στη μορφή του "κλασικού" μοντέλου-, και αν αργότερα το δούμε και σε διαφορετικές εκδόσεις, όπως πχ. σε Desert Sled / Cafe Racer / κάτι άλλο.