city2 WHITE DDIAFANES

Harley Davidson

hd live wire pr 3

To περιβόητο “Live Wire” αποκαλύφθηκε

Ήταν το 2014, όταν η Harley-Davidson παρουσίασε το πρωτότυπο Live Wire, ένα ηλεκτροκίνητο μοντέλο το οποίο θεωρείται η πιο “αιρετική” κίνηση που έχει κάνει η εταιρεία στα 100+ χρόνια της ιστορίας της. 

Το Live Wire, αν και δεν ήταν σαφές κατά την παρουσίαση του πότε (και τελικά εάν) θα παρουσιαστεί, σηματοδότησε μια αλλαγή στην φιλοσοφία της εταιρείας, που φαινόταν ότι ήθελε να επεκτείνει την γκάμα των μοντέλων της έξω από τα στενά και παραδοσιακά cruiser πλαίσια.

Η υπόσχεση της εταιρείας περί διάθεσης της πρώτης ηλεκτροκίνητης μοτοσυκλέτας στην αγορά, στα μέσα του 2019, δεν ήταν απλά ευχολόγιο, αφού πριν μερικές ημέρες, αποκαλύφθηκε το μοντέλο παραγωγής, το οποίο βασίζεται στο πρωτότυπο Live Wire, διατηρώντας φυσικά και το όνομα. 

Κοιτώντας τις φωτογραφίες του μοντέλου, είναι σαφές ότι αυτό δεν ανήκει στην cruiser κατηγορία. Πρόκειται για μια naked /roadster μοτοσυκλέτα με muscle και streetfighter χαρακτηριστικά, η οποία δεν μοιάζει με τίποτα άλλο.

Η Harley –Davidson δεν συνόδευσε την παρουσιάση με αποκάλυψη των τεχνικών χαρακτηριστικών της μοτοσυκλέτας, οπότε ισχύς, χωρητικότητας μπαταρίας και αυτονομία, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Παρ΄όλα αυτά, εντύπωση προκαλεί η sport φιλοσοφία που διέπει τα περιφερειακά του μοντέλου, δημιουργώντας προσδοκίες για κάτι αρκούντως ικανό και γρήγορο στον δρόμο. 

‘Oπως έχει ήδη αναφερθεί, το Live Wire θα είναι διαθέσιμο στην αγορά, στα μέσα του 2019.

hd_live_wire_pr_10.jpghd_live_wire_pr_8.jpghd_live_wire_pr_12.jpghd_live_wire_pr_19.jpghd_live_wire_pr_13.jpghd_live_wire_pr_18.jpghd_live_wire_pr_6.jpghd_live_wire_pr_17.jpghd_live_wire_pr_20.jpghd_live_wire_pr_16.jpghd_live_wire_pr_11.jpghd_live_wire_pr_14.jpghd_live_wire_pr_3.jpghd_live_wire_pr_7.jpghd_live_wire_pr_5.jpghd_live_wire_pr_2.jpghd_live_wire_pr_4.jpghd_live_wire_pr_15.jpghd_live_wire_pr_9.jpghd_live_wire_pr_1.jpg