city2 WHITE DDIAFANES

Honda

honda neo sports cafe teaser video

Για νέο μοντέλο μας προετοιμάζουν οι Ιάπωνες

Ένα teaser video παρουσίασε η Honda το οποίο αφήνει πολλά περιθώρια ερμηνειών για το περιεχόμενο του, όπως είναι και η παρουσίαση μιας νέας ρετρό μοτοσυκλέτας.

Σε αυτό το video, βλέπουμε μια ομάδα σχεδιαστών να δουλεύουν στο χαρτί και σε μοντέλο από πηλό μια νέα μοτοσυκλέτα. Αν μεταφέρουν κάποιες πρώτες πληροφορίες τα καρέ που φλασάρουν στο video, είναι ότι πρόκειται για γυμνό μοντέλο και επίσης ότι θα έχει ακτινικές δαγκάνες μπροστά… όχι και πολύ διαφωτιστικά πράγματα δηλαδή. 

Στο video επίσης εμφανίζονται τα εξής: “Project N.S.C.”, το οποίο όπως αποσαφηνίζεται στην συνέχεια προέρχεται από τα αρχικά Neo Sports Café, “Νew Machine” και “Japan Crafted”, δηλαδή “νέα μηχανή -  μοτοσυκλέτα” και “δημιουργημένη στην Ιαπωνία”. 

To café ως όρος προφανώς και παραπέμπει στην κατηγορία των café racers, τα υπόλοιπα συνηγορούν στο ότι πρόκειται για ένα νέο μοντέλο στην γκάμα της εταιρείας.

Πολλά τα σενάρια που μπορεί να προκύψουν, αν πηγαίνει πάντως κάπου συγκεκριμένα το μυαλό μας, είναι σε αυτό που γράψαμε πριν από λίγες ημέρες, σε ένα νέο μοντέλο ή σειρά μοντέλων, με βάση τον νέο κινητήρα του CBR 1000 RR.

Σε κάθε περίπτωση, οι απορίες όλων μας θα λυθούν σε ένα μήνα, αφού η ημερομηνία “9 Νοεμβρίου”  που εμφανίζεται στο τέλος του video, συμπίπτει με την έναρξη της εκθέσεως του Μιλάνου (EICMA), όπου και προφανώς θα παρουσιαστεί επισήμως η μοτοσυκλέτα.