city2 WHITE DDIAFANES

Husqvarna

husqvarna 701 svartpilen1

Ολοκληρώνεται η γκάμα στα Husqy “βέλη”

Αυτό που ξεκίνησε συγκρατημένα η Husqvarna με το πρώτο concept Vitpilen το 2016, πλέον έχει ως αποτέλεσμα τρία μοντέλα παραγωγής, τα Vitpilen 401 & 701 αλλά και το Svartpilen 401. Τι έλειπε λοιπόν από αυτή την γκάμα μοντέλων για να ολοκληρωθεί; Μα φυσικά η 701 έκδοση του Svartpilen, την οποία ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε σε δοκιμές, με την εικόνα να μην αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας για την παραγωγή της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας, που φαίνεται ολοκληρωμένη.

Τα Svartpilen (μαύρα βέλη) είναι ουσιαστικά οι scrambler εκδόσεις των… café racer (αν μπορεί κανείς να τα κατηγοριοποιήσει έτσι) Vitpilen (λευκά βέλη). Ωστόσο αν στα μοντέλα 401 ο διαχωρισμός αυτός είναι εμφανής, με το Svartpilen 401 να φέρει ακτινωτούς τροχούς και τρακτερωτά ελαστικά, στην περίπτωση των 701 μοντέλων, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, η “μαυροβλεούσα” έκδοση μάλλον για flat track μοιάζει, παρά για scrambler.

Oι χυτοί τροχοί, τα ελαστικά με την ήπια off road χάραξη αλλά και το χαρακτηριστικό δεξί τμήμα της ουράς που θυμίζει number plate, αποπνέουν μια flat track “αύρα”. Όπως και στην περίπτωση του Vitpilen 701, o κινητήρας προέρχεται από το KTM 690 Duke, οπότε δεν τίθεται κανένα θέμα ως προς την απόδοση… θα είναι υπερ-αρκετή!

husqvarna-701-svartpilen.jpghusqvarna-701-svartpilen3.jpghusqvarna-701-svartpilen2.jpghusqvarna-701-svartpilen1.jpg


Πηγή: MCN