city2 WHITE DDIAFANES

Kawasaki

kawasaki ninja 400 eicma

Φήμες το θέλουν να παρουσιάζεται στο Μιλάνο 

Όπως δείχνουν όλα η Kawasaki ετοιμάζει μια νέα έκδοση του Ninja 400 (πωλείται ήδη σε μερικές αγορές, μεταξύ αυτών η Ιαπωνία, η Νέα Ζηλανδία και ο Καναδάς) που θα κυκλοφορήσει ως παγκόσμιο μοντέλο -μοντέλο δηλαδή που συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές των περισσότερων χωρών- , συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της Ευρώπης. 

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν αυτή την παγκόσμια έκδοση του Ninja 400 να παρουσιάζεται επισήμως στην EICMA τον Νοέμβριο, ως Euro 4 μοντέλο. Έμμεσα με αυτή την είδηδη μπορεί να συνδέσει κανείς, το γεγονός ότι δεν έχει ακουστεί τίποτα για Euro 4 έκδοση του Ninja 300 που κυκλοφορούσε στις αγορές της Γηραιάς Ηπείρου. 

Ο δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας αναμένεται να αποδίδει 44 ίππους και 3,7 κιλά ροπής, κάτι που σημαίνει ότι η μοτοσυκλέτα θα μπορεί να οδηγείται από κατόχους Α2 διπλωμάτων. Το ABS θεωρείται δεδομένο (υποχρεωτικό βάση Euro 4 προδιαγραφών) ενώ υπάρχει πιθανότητα να δούμε και κάποιο συμπληρωματικό ηλεκτρονικό βοήθημα, όπως Traction Control, Riding Modes ή και τα δύο μαζί. 

Σε κάθε περίπτωση, στις 7 Νοεμβρίου, ημέρα όπου ανοίγει τις πύλες της η EICMA, θα έχουμε όλες τις απαντήσεις!