Εγγραφή στο NEWSLETTER

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα από τον χώρο του scooter, του παπιού και της καθημερινής μοτοσυκλέτας!

Kawasaki

 7f2400e5ec9c0e9de0b479040d2f98d5 XL  Oι τελευταίες πληροφορίες για την μοτοσυκλέτα 

Πριν από λίγες ημέρες, γράφαμε για το νέο KLX 230 που ετοιμάζει η Kawasaki και για τις πιθανότητες λανσαρίσματος του μοντέλου και στην ευρωπαϊκή αγορά.Πριν από λίγες ημέρες, γράφαμε για το νέο KLX 230 που ετοιμάζει η Kawasaki και για τις πιθανότητες λανσαρίσματος του μοντέλου και στην ευρωπαϊκή αγορά.

Τώρα, νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο “ψηλόφτερες” εκδόσεις. Συγκεκριμένα, το KLX 230, θα παραχθεί ως “R”, δηλαδή “καθαρόαιμη” έκδοση χωρίς εξοπλισμό δρόμου και ως “S” ή “L”, με πλήρη εξοπλισμό δρόμου, δηλαδή φώτα, φλας, καθρέπτες και βάση πινακίδας.

KLX230R 2

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υπάρχουν αλλαγές στην απόδοση, θεωρούμε όμως δύσκολο η Kawasaki να εξελίξει δύο σημαντικά διαφορετικές εκδόσεις σε αυτή την κατηγορία. Την διαφορά, θα την κάνει το μικρότερο βάρος, λόγω απουσίας πρόσθετου εξοπλισμού στο “R” και ίσως και ένα πιο ελεύθερο τελικό εξάτμισης.

Πέραν των δύο αυτών εκδόσεων όμως, υπάρχει και η πληροφορία για την δημιουργία μιας SM παραλλαγής, βασισμένη φυσικά στο street legal S ή L, με 17άρες ζάντες και ονομασία D-Tracker 230.

Προς το παρόν, παραθέτουμε τις φωτογραφίες από την KLX 230R έκδοση, η οποία φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί από κάποια γραμμή παραγωγής στην ΝΑ Ασία. Χρονικά, η παρουσίαση του KLX 230R, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να γίνει σε έκθεση στην πρωτεύουσα της Ινδονησίας, Τζακάρτα. στις 22 Μαΐου.