KTM

 c0ab3b90d021b1c7a991aa7740a2abb9 XL   Ήδη διακρίνονται αλλαγές 

 

Ένα σετ από κατασκοπευτικές φωτογραφίες δημοσίευσε το Ride Apart, στις οποίες και απεικονίζεται η νέα έκδοση του 390 Duke, σε διαδικασία δοκιμών. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στην Γερμανία και όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, η μοτοσυκλέτα απέχει πολύ από την τελική της μορφή.

Από αυτά που μπορούμε να διακρίνουμε, κάνοντας αντιπαράθεση με το 390 Duke παραγωγής, το πλαίσιο είναι αυτό που φαίνεται να έχει αλλάξει. Παραμένει ατσάλινο χωροδικτύωμα, ωστόσο οι δυο παράλληλες εξωτερικές δοκίδες, είναι διατεταγμένες σε πιο κοντινή απόσταση μεταξύ τους.

Μια άλλη διαφορά, εντοπίζεται στο ψαλίδι, το οποίο έχει μόνο διαγώνια “νεύρα” και όχι σχήματος “X” όπως στο υφιστάμενο μοντέλο. Επίσης ο συλλέκτης της εξάτμισης, είναι πιο ογκώδης. Από εκεί και έπειτα, το στάδιο εξέλιξης της μοτοσυκλέτας, το οποίο είναι αρχικό, δεν επιτρέπει την εξαγωγή έγκυρων συμπερασμάτων σε ότι αφορά στην εμφάνιση, αν και λογικά θα πρέπει να υπάρξει μια ανανέωση, συμπλέοντας πάντα με τα “αιχμηρά” σχεδιαστικά πρότυπα του studio ΚISKA.

Το Ride Apart, ισχυρίζεται πάντως ότι έχει άνθρωπο “μέσα” στην KTM, ο οποίος τράβηξε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες και παράλληλα τους έδωσε και κάποιες πρόσθετες πληροφορίες. Με κάθε επιφύλαξη λοιπόν, γίνεται λόγος για αλλαγές στην γεωμετρία της μοτοσυκλέτας, βελτιώσεις στον κινητήρα (επανασχεδίαση της κεφαλής), βελτιώσεις στα φρένα, αυξημένες συνολικά διαστάσεις, και νέα εξάτμιση.

Βέβαια αναφέρουν επίσης ότι η οθόνη θα είναι νέα, TFT αντί για LCD, αλλά αυτό αποτελεί και ένα σημείο που προβληματίζει σε ότι αφορά στην αξιοπιστία και στην εγκυρότητα των πληροφοριών αυτών, αφού το 390 Duke, έχει ήδη έγχρωμη TFT οθόνη…