city2 WHITE DDIAFANES

Kymco

Cannot find new_models/kymco/2017/people_s_eicma subfolder inside /home/cityrider/domains/cityrider.gr/public_html/images/stories/new_models/kymco/2017/people_s_eicma/ folder.
Admiror Gallery: 5.0.0
Server OS:nginx/1.24.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.40-68+ubuntu22.04.1+deb.sury.org+1

 

people s

Ψηφιακή επανάσταση - KYMCO Smart Scooter Revolution!

 

Η KYMCO παρουσίασε στην EICMA 2016 το νέο People S στα 125 και 150 κυβικά, με ολοκαίνουργιο Euro 4 κινητήρα, LED φώτα, ABS, και υψηλότατη ποιότητα κατασκευής, αλλά και με δυνατότητα σύνδεσης στο Internet και παροχή πρωτόγνωρων πληροφοριών (GPS, Social Media, ανέυρεση βενζινάδικου, κ.α.) που φέρνουν πραγματική επανάσταση στον χώρο των 2 τροχών!

Οι δύο εκδόσεις του νέου... Smart Scooter της KYMCO, People S, χρησιμοποιούν αερόψυκτο 4βάλβιδο μονοκύλινδρο τετράχρονο κινητήρα, με επίσημη απόδοση 11.4 Hp και 1 Kgm ροπής για την έκδοση των 125 κ.εκ. και 13,4 Hp και 1,3 Kgm ροπής για το 150.

kymco people s 5

Ολοκαίνουργιο είναι το πλαίσιο των 2 scooter, με στόχο την αύξηση της ακαμψίας, αλλά και το μικρότερο μεταξόνιο (1.380 mm) για μεγαλύτερη ευελιξία.

Στις αναρτήσεις μπροστά το People S φοράει συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι, ενώ πίσω έχει 2 αμορτισέρ με ρύθμιση προφόρτισης σε 3 θέσεις.

kymco people s 2

Στα φρένα έχουμε 2 δίσκους, έναν 260 mm μπροστά και έναν 240 mm πίσω, ενώ το People S φέρει το σύστημα ABS 9.1 της Bosch.

kymco people s 27

Νέο και φρέσκο είναι το design, δερμάτινο το κάλυμμα της σέλας, και LED τα φώτα του People S.

kymco people s 28

Στον εξοπλισμό του scooter βρίσκουμε ΔΥΟ εξόδους ρεύματος USB (πρώτη φορά σε δίκυκλο), ενώ...

kymco people s 4

...ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα είναι χωρισμένος στα δύο, και ικανός για να χωρέσει ένα jet κράνος και αρκετά ακόμα μικροαντικείμενα.

kymco people s 29

Μπροστά, στην ποδιά βρίσκουμε ντουλαπάκι που κλειδώνει, ενώ το People S έχει και τον κλασικό γάντζο για να δένετε τσάντες μπροστά στα πόδια σας.

kymco people s 6

Στα αξεσουάρ του scooter της KYMCO βρίσκουμε μεταξύ άλλων μια ψηλή ζελατίνα, top-box που χωράει ένα full-face κράνος, κ.α.

kymco people s 1

Τα όργανα είναι πραγματικά ξεχωριστά, καθώς εδώ βρίσκουμε δυο LCD οθόνες με την κάτω να παρέχει μεγάλο όγκο πληροφορίας για το scooter. Η πάνω οθόνη είναι όμως αυτή που κάνει το People S ξεχωριστό! Βλέπετε, το People S, μαζί με το νέο AK 550 αλλά και με το Like, είναι ένα από τα 3 νέα scooter της KYMCO που φέρνουν την "επανάσταση των έξυπνων scooter" (Smart Scooter Revolution) όπως μας λέει η KYMCO, με την πλατφόρμα Urban Mobility "Noodoe".

kymco people s 30

Στην πάνω στρογγυλή ψηφιακή οθόνη λοιπόν, με τη βοήθεια του "Noodoe", ο χρήστης μπορεί να επιλέξει διάφορες πληροφρίες, μέσω μιας εφαρμογής της KYMCO: ένα μεγάλο αναλογικό στιλάτο ρολόι, πληροφορίες για τον καιρό των επόμενων ωρών, πληροφορίες για τα κοντινά βενζινάδικα, updates από τα... social media (facebook, twitter, instagram, κ.α.), αναφορά για χαμένες τηλεφωνικές κλήσεις, ενώ το scooter μπορεί να πληροφορήσει τον αναβάτη στο smartphone του (με βοήθεια GPS και... πυξίδας) για το πού έχει παρκάρει το scoοter! Ο αναβάτης μπορεί ακόμα και να τραβήξει μια φωτογραφία με το κινητό του και να την κάνει... wallpaper στην οθόνη του "Noodoe" στο scooter! Άντε γεια!

kymco people s 9

"Όταν ζούμε στην εποχή που ακόμα και τα... πλυντήρια αλλά και τα ψυγεία μπορούν να συνδεθούν στο Internet, γιατί όχι και τα scooter;", φέρεται να σκέφτηκε η KYMCO φέρνοντας πραγματική επανάσταση στον χώρο των 2 τροχών! Είμαστε σίγουροι πως βρισκόμαστε μόλις στην αρχή, και σύντομα θα δούμε πληθώρα δικύκλων με σύνδεση στο ίντερνετ και με δεκάδες εφαρμογές να κάνουν εύκολη τη ζωή του αναβάτη τους.

Δείτε το βίντεο για την επανάσταση που φέρνει στον κόσμο των 2 τροχών το "Noodoe" της ψηφιακής επανάστασης KYMCO Smart Scooter Revolution!