city2 WHITE DDIAFANES

Kymco

RR546MA

Το σύστημα πολυμέσων της Kymco επεκτείνεται και σε πιο προσιτά σκούτερ

Την ηλεκτρονική πλατφόρμα multimedia – διασυνδεσιμότητας Noodoe της KYMCO, την γνωρίσαμε στην Ελλάδα μέσω του κορυφαίου scooter στην γκάμα της εταιρείας, AK550. 

Tώρα όμως η KYMCO εξοπλίζει και ένα νέο, οικονομικά προσιτό μοντέλο με το σύστημα αυτό, το GSense, που έκανε την εμφάνιση του στην αγορά της Ταϊβάν.

Το εν λόγο μοντέλο, κινείται από ένα μονοκύλινδρο αερόψυκτο μοτέρ 125 κ.εκ., με απόδοση 14 ίππων, ενώ το βάρος του ανέρχεται στα 114 κιλά. Ο εξοπλισμός του είναι πλούσιος και συμπεριλαμβάνει LED φώτα, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα και παροχή φόρτισης USB 5V.

Gsense125 04

Οι εκδόσεις του GSense θα είναι δύο, με την μόνη διαφορά μεταξύ τους να αφορά την ενσωμάτωση του Noodοe στον εξοπλισμό.

Σε αυτή του την υλοποίηση, το Noodoe ως αυτόνομη μονάδα προσφέρει ένα περιορισμένο εύρος δυνατοτήτων, ωστόσο η δυνατότητα σύνδεσης του με smart συσκευές (τηλέφωνα και τablets) εκτοξεύει την χρησιμότητα του, αφού ο αναβάτης, πέρα από πλοήγηση και διαχείριση των εισερχόμενων τηλεφωνικών κλήσεων, αποκτά πρόσβαση σε πολλές πληροφορίες που προσφέρει το διασυνδεδεμένο περιβάλλον, ενώ θα μπορεί να έχει και δυνατότητες επικοινωνίας με άλλα μοντέλα της KYMCO που φέρουν την πλατφόρμα Noodoe.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ενδεχόμενο εισαγωγής του μοντέλου στην ελληνική αγορά, ωστόσο είναι σίγουρα θετικό το ότι η KYMCO αποφάσισε να εξοπλίσει ένα οικονομικό μοντέλο με αυτό το σύστημα, γεγονός που σημαίνει ότι πολύ σύντομα ίσως το δούμε ενσωματωμένο και στα μοντέλα της ευρωπαϊκής γκάμας.  



10.jpg1.jpgWN001SA.jpg7.jpg8.jpg5.jpg2.jpg11.jpgNH265FA.jpgGsense125_04.jpg4.jpgRR546MA.jpg6.jpg