lambretta pireli edition an

Περιορισμένη έκδοση που “γιορτάζει” την συνεργασία των δύο εταιρειών

Οι δεσμοί συνεργασίας μεταξύ των Lambretta και Pirelli, είναι πολύ στενοί και ξεκινούν από την δεκαετία του 1950. Δεν θα μπορούσε λοιπόν παρά να συνεχιστεί αυτή η μακρόχρονη  παράδοση και έτσι, όλα τα νέα scooter της Lambretta, φέρουν ελαστικά της Pirelli, εξαιρετικής ποιότητας, όπως διαπιστώσαμε και στην πρόσφατη δοκιμή του V-Special 125.

Για να “γιορτασθούν” τα σχεδόν 70 χρόνια αυτής της συνεργασίας λοιπόν, η Lambretta παρουσίασε στο σαλόνι της Κολωνίας μια επετειακή έκδοση του V-Special 125, με την ονομασία Pirelli Edition, η οποία θα παραχθεί σε 999 αριθμημένα κομμάτια.

lambretta pireli edition

Οι διαφορές σε σχέση με την standard έκδοση είναι αισθητικής φύσεως και αφορούν στην μαύρη ματ βαφή, με κόκκινες λεπτομέρειες, οι οποίες ταιριάζουν με το επίσης κόκκινο σε χρώμα logo της Pirelli, στα ελαστικά του scooter.

Η διάθεση αυτής της έκδοσης είναι άμεση και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τις κατά τόπους αντιπροσωπείες το συντομότερο δυνατό, καθότι όπως ήδη αναφέρθηκε, η παραγωγή είναι περιορισμένη.