Piaggio

Piaggio MP3 Limited Edition 2

Επιλέξτε την έκδοση που σας ταιριάζει και κερδίστε μάθημα ασφαλούς οδήγησης!

 

Η γκάμα των Piaggio MP3 μεγαλώνει και ολοκληρώνεται, τώρα σε συνολικά 9 εκδόσεις, με Euro 4 προδιαγραφές και δώρο τη συμμετοχή σε ημερίδα ασφαλούς οδήγησης με κάθε αγορά!

Το Piaggio MP3 είναι το πρώτο τρίτροχο σκούτερ στον κόσμο και έρχεται να ανταποκριθεί ουσιαστικά στην ανάγκη για εύχρηστα και εξαιρετικά ασφαλή οχήματα, τόσο για μετακινήσεις εντός της πόλης όσο και για μετακινήσεις από τα διαρκώς αναπτυσσόμενα προάστια προς το κέντρο της πόλης. Οι δύο μπροστινοί τροχοί και το μοναδικό κατοχυρωμένο σύστημα ανάρτησης, το οποίο σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την Piaggio πριν από οποιονδήποτε άλλον παγκόσμιο κατασκευαστή, καταφέρνουν να συνδυάσουν την ασφάλεια που παρέχει ένα αυτοκίνητο με την απλότητα χρήσης και την πρακτικότητα ενός σκούτερ, καθώς και την ευχαρίστηση που προκαλεί η δυναμική οδήγηση μιας μοτοσυκλέτας στις στροφές.

MP3 300/500 Sport LT

Το βασικό μοντέλο της σειράς Piaggio MP3 διατίθεται σε δύο μεγέθη κινητήρα (300 κ.εκ. και 500 κ.εκ.) και δύο χρώματα: Λευκό - Bianco Pastello και Μαύρο ματ - Nero Carbonio opaco, και τα δύο με μαύρη σέλα, που δημιουργεί αντίθεση με το ματ γκρι στις ζάντες των τροχών και τις χειρολαβές του συνεπιβάτη.

MP3 300/500 Business LT ABS/ASR

Η έκδοση Business, κομψή και με αστικό προσανατολισμό, με την ένδειξη «Business» στο πίσω μέρος της ουράς, διακρίνεται από ορισμένες πολυτελείς λεπτομέρειες, όπως η χρωμιωμένη εξάτμιση του MP3 500, η μαύρη σέλα με διπλή επένδυση και το γυαλιστερό γκρίζο φινίρισμα στις ζάντες των τροχών και στις χειρολαβές του συνεπιβάτη. Η κομψότητα του Piaggio Mp3 Business τονίζεται ιδανικά από διαθέσιμες χρωματικές επιλογές: Λευκό - Bianco Iceberg, Μαύρο - Nero Universo, κόκκινο μεταλλικό και μπλε μεταλλικό.

MP3 300/500 Sport LT ABS/ASR

Η έκδοση Sport του Piaggio MP3 ξεχωρίζει τόσο με την ένδειξη «Sport» στο πίσω μέρος της ουράς όσο και από πολυάριθμα στοιχεία με ματ γκρίζο φινίρισμα, όπως οι ζάντες των τροχών σε σχήμα ρόμβου, οι χειρολαβές του συνεπιβάτη και το κεντρικό τούνελ. Επίσης η μαύρη σέλα της έκδοσης Sport είναι επενδεδυμένη με δύο διαφορετικά υλικά και διαθέτει ραφές σε κόκκινο χρώμα.
Διατίθενται τέσσερα χρώματα ειδικά για την έκδοση Sport: Μαύρο ματ - Nero Opaco, Γκρι ματ - Grigio Opaco, Λευκό - Bianco Pastello και Πράσινο ματ - Verde Opaco.

MP3 500 Special Edition LT ABS/ASR

Πρόκειται για μια νέα ειδική έκδοση, η οποία δημιουργήθηκε με βάση το σπορ Piaggio MP3 500 Sport LT ABS/ASR, ενισχύοντας την προσωπικότητα και τη μοναδικότητά του με αποκλειστικές στυλιστικές λεπτομέρειες, μεταξύ των οποίων κάποιες που ξεχωρίζουν αμέσως, όπως τα γραφικά που συνδυάζουν τις μπλε λεπτομέρειες με εκείνες τύπου carbon, καθώς και το υποπόδιο με μεταλλικά ένθετα. Ακόμα και ο χρωματικός συνδυασμός είναι μοναδικός και ιδιαίτερος: Γκρι ματ - Grigio Titanio opaco. Οι μπλε λεπτομέρειες των γραφικών εκτείνονται επίσης έως τη σέλα (η οποία έχει κατασκευαστεί από νέο υλικό), καθώς και τις μαύρες ζάντες των τροχών.

MP3 300 Yourban LT / Yourban Sport LT

Η πιο ευέλικτη και εύκολη στον χειρισμό έκδοση του Piaggio MP3 είναι το MP3 300 Yourban LT. Το συμπαγές τρίτροχο της Piaggio είναι ιδανικό τόσο για τις καθημερινές μετακινήσεις από το σπίτι στην εργασία, όσο και για το γυναικείο κοινό που αναζητά ένα ασφαλές, ευέλικτο και διασκεδαστικό μέσο μετακίνησης. Το Piaggio MP3 300 Yourban LT αναβαθμίζεται προκειμένου να συμμορφωθεί με τα πρότυπα εκπομπής ρύπων Euro 4, χάρη στον τετράχρονο, μονοκύλινδρο κινητήρα των 300 κ.εκ. με τέσσερις βαλβίδες, υψηλές επιδόσεις και πραγματικά μειωμένη κατανάλωση και εκπομπές.

Το Piaggio MP3 300 Yourban LT ξεχωρίζει για την πληθώρα των χαρακτηριστικών που διαθέτει, όπως το εμπρόσθιο μετατρόχιο, διευρυμένο στα 465 mm, τα φλας τύπου μοτοσυκλέτας, τα ενσωματωμένα φώτα πορείας ημέρας LED στον προβολέα, καθώς και το πεντάλ του φρένου στο υποπόδιο που ενεργοποιεί το σύστημα συνδυασμένης πέδησης. Το Piaggio MP3 300 Yourban LT επιβεβαιώνει τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά ενός μοντέλου που είναι εξαιρετικά ελαφρύ και διαθέτει δυναμική εμφάνιση, συνδυάζοντας την ασύγκριτη σταθερότητα και ασφάλεια του Piaggio MP3 με την αρχιτεκτονική του πλαισίου που έχει βελτιστοποιηθεί για κορυφαία ευελιξία και ευκολία στον χειρισμό, καθιστώντας το ιδανικό μέσο για αστική μετακίνηση, ικανό να διασφαλίσει ομαλή και άνετη οδήγηση.

Ανακαλύψτε τα μοντέλα της γκάμας MP3 στα σημεία πώλησης Piaggio, στις παρακάτω προτεινόμενες τιμές λιανικής:

  • Piaggio MP3 300 Sport LT (νέο) – 6.920 €
  • Piaggio MP3 300 Sport LT ABS/ASR – 8.130 €
  • Piaggio MP3 300 Business LT ABS/ASR – 8.130 €
  • Piaggio MP3 500 Sport LT (νέο) – 8.700 €
  • Piaggio MP3 500 Sport LT ABS/ASR – 9.500 €
  • Piaggio MP3 500 Business LT ABS/ASR – 9.500 €
  • Piaggio MP3 500 Special Edition LT ABS/ASR (νέο) – 9.700 €
  • Piaggio MP3 300 Yourban LT (νέο) – 5.990 €
  • Piaggio MP3 300 Yourban Sport LT (νέο) – 5.990 €

    {ΑG}/nea_montela/piaggio/gkama_mp3_deltio_typoy_imerida/{/AG}