city2 WHITE DDIAFANES

Suzuki

Cannot find /new_models/suzuki/2017/burgman_400_new/ subfolder inside /home/cityrider/domains/cityrider.gr/public_html/images/stories//new_models/suzuki/2017/burgman_400_new// folder.
Admiror Gallery: 5.0.0
Server OS:nginx/1.24.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.40-68+ubuntu22.04.1+deb.sury.org+1

 

suzuki burgman 400 2017 6

Εκτεταμένη ανανέωση για τον μεγάλο Γιαπωνέζο

 

Με μοντέρνο, δυναμικό σχεδιασμό θα υποδεχτεί τη νέα χρονιά το Burgman 400 το οποίο παρουσιάζεται πιο επιθετικό από ποτέ όσον αφορά στη σχεδίασή του, χωρίς να χάσει τίποτα από την πρακτικότητα που το χαρακτηρίζει.

suzuki burgman 400 2017 2

Η νέα σχεδίαση που απέχει πολύ από το προηγούμενο μοντέλο και κάνει το Burgman να ξεχωρίζει δεν ήταν το μόνο μέλημα των σχεδιαστών της ιαπωνικής εταιρίας. Εντελώς νέα είναι και τα LED φωτιστικά σώματα αλλά και η ζελατίνα που σχεδιάστηκε από την αρχή για να προσφέρει ακόμη καλύτερη προστασία στον αναβάτη. Από το σχεδιαστήριο πέρασε και η σέλα που απέκτησε 20 χλστ. περισσότερο αφρώδες τόσο για τον αναβάτη όσο και για τον συνεπιβάτη, ενώ νέες είναι και οι χειρολαβές του τελευταίου.

Μικρές αλλαγές είχαμε και στον κινητήρα ώστε ο τελευταίος να περνά τις προδιαγραφές Euro 4. Για να μειώσει τους εκπεμπόμενους ρύπους η Suzuki τοποθέτησε νέο σύστημα ψεκασμού αλλά και νέο καταλύτη στην εξάτμιση. Βελτιώσεις έχουμε και στο πλαίσιο η στιβαρότητα του οποίου αυξήθηκε. Νέος και μεγαλύτερος κατά μία ίντσα είναι και ο εμπρός τροχός ο οποίος φτάνει πλέον τις 15, τα καλάμια του πιρουνιού έχουν διάμετρο 41 χλστ., ενώ το μονό πίσω αμορτισέρ μπορεί να ρυθμιστεί ως προς την προφόρτισή του σε εφτά θέσεις. Οι τεράστιοι αποθηκευτικοί χώροι του 400ριού Burgman παραμένουν μέσα στα ισχυρότερα ατού του με τον χώρο κάτω από τη σέλα να έχει μέγεθος 42 λίτρα και να συμπληρώνεται από τα δύο ντουλαπάκια της ποδιάς με συνολική χωρητικότητα 6,3 λίτρα.

Στον τομέα της πέδησης η μονάδα του ABS αντικαταστάθηκε από μία σύγχρονη με αποτέλεσμα, πέρα από τη βελτιωμένη λειτουργία, να μειωθεί και το βάρος της κατά 750 γραμμάρια.