city2 WHITE DDIAFANES

Suzuki

suzuki sv650x concept 2018

Αποκαλυπτήρια στο Tokyo Motor Show

Μια νέα αισθητική άποψη για το  SV650 πρόκειται να παρουσιάσει η Suzuki στην έκθεση του Tokyo, στα τέλη Οκτωβρίου. Το SV650X, όπως είναι το όνομα του, αποτελεί ένα concept bike το οποίο έχει βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στο –επίσης concept bike- SV650 Rally, που παρουσιαστηκε πέρυσι.  

Η Suzuki δηλώνει ότι έμπνευση για τα SV650X & Rally αντλήθηκε από την σχεδιαστική τάση των αυτοκινήτων και των μοτοσυκλετών που επικρατούσε την δεκαετία του 1970.

Ουσιαστικά στο X, έχει τοποθετηθεί ένα bikini fairing, κάποια πλαϊνά διακοσμητικά στον σκελετό, clip-on, προβολείς ομίχλης, και σέλα – καπιτονέ, η οποία ήδη είναι διαθέσιμη ως αξεσουάρ. 

Το νέο X λοιπόν, έχει μεγαλύτερους συγγενικούς δεσμούς με την μοτοσυκλέτα παραγωγής, σε σχέση με το Rally, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως τα επί μέρους στοιχεία του να αποτελέσουν  μελλοντικά ένα customizing kit.

Κατά τα άλλα απόδοση και περιφερειακά παραμένουν ως έχουν. Σε κάθε περίπτωση η Suzuki θα σφυγμομετρήσει τις αντιδράσεις του κοινού στην έκθεση του Tokyo και αν υπάρξει μεγάλη και θετική ανταπόκριση, θα προχωρήσει στις όποιες αποφάσεις.