city2 WHITE DDIAFANES

Suzuki

suzuki gsxr 300 sxedia 4

Κατοχυρώθηκαν τα σχέδια της μοτοσυκλέτας

Τριακόσια κυβικά και sport γίνεται; Μα φυσικά καθώς η απόλυτη ισχύς και τα κυβικά είναι μόνο μια από τις συνισταμένες για να χαρακτηρισθεί μια μοτοσυκλέτα sport, με το πλαίσιο, τις αναρτήσεις, τα φρένα και το όλο στήσιμο, να παίζει σαφώς σημαντικότερο ρόλο.
 

suzuki gsxr 300 sxedia 1

Η συγκεκριμένη κατηγορία γνωρίζει “άνθηση” και το γεγονός ότι έχει δημιουργηθεί μια νέα κατηγορία, WorldSSP300, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας σημαίνει ότι το γεγονός, δεν είναι ένα παροδικό φαινόμενο: τα “τρακοσάρια”, ήρθαν για να μείνουν!   

Η κίνηση λοιπόν της Suzuki να αναβαθμίσει το GSX-R 250 με ένα μοντέλο πιο καλά τοποθετημένο εντός αυτή της νέας κατηγορίας, δεν είναι τυχαία και πρόσφατα κατατέθηκαν από την Suzuki, σχέδια που μας δίνουν μια πρώτη γεύση από το μοντέλο.


suzuki gsxr 300 sxedia 2

Το πλαίσιο είναι νέο, όπως και ο κινητήρας που  διατηρεί την δικύλινδρη σε σειρά διάταξη, ενώ τα επί μέρους στοιχεία αν και δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτά, φαίνονται αρκούντως sport.  


.

suzuki gsxr 300 sxedia 3
Σε ότι αφορά στην ισχύ, αναμένεται μια ονομαστική απόδοση της τάξεως των 40 ίππων, αφού σε αυτά τα πλαίσια κινείται και ο ανταγωνισμός.  

Πηγή: bikesocial