city2 WHITE DDIAFANES

Triumph

Cannot find new_models/triumph/2017/street_scrambler_eicma subfolder inside /home/cityrider/domains/cityrider.gr/public_html/images/stories/new_models/triumph/2017/street_scrambler_eicma/ folder.
Admiror Gallery: 5.0.0
Server OS:nginx/1.24.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.40-68+ubuntu22.04.1+deb.sury.org+1

 

street scrambler 5

Το νέο μέλος της Street Twin οικογένειας των Βρετανών

 

Δίπλα στο επίσης νέο Street Cup που παρουσιάστηκε στην Intermot 2016, έρχεται να τοποθετηθεί το νέο Street Scrambler, το νέο μέλος της Street οικογένειας των Βρετανών, με περισσότερο Adventure, διττό προσανατολισμό (άσφαλτο & χώμα).

Όπως και το Street Cup, έτσι και το Street Scrambler διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες μοτοσυκλέτες κλασικού ύφους της Triumph.

street scrambler 8

Οι ακτινωτοί τροχοί είναι 19 και 17 ιντσών, ενώ τα πίσω αμορτισέρ διαθέτουν μεγαλύτερη διαδρομή. Νέο είναι το φαρδύ τιμόνι, νέα και τα «περιπετειώδη» ελαστικά Metzeler Tourance.

street scrambler 13

Η μοτοσυκλέτα έρχεται με ABS που μπορεί να απενεργοποιηθεί, και με Traction Control, ενώ η ποιότητα κατασκευής της χτυπάει κορυφή, και καμία σχέση δεν έχει με το προηγούμενο Scrambler μοντέλο.

street scrambler 4

Κινητήρας είναι ο γνωστός 900άρης δικύλινδρος εν σειρά, με απόδοση 54 hp, ενώ το βάρος δεν ανακοινώνεται –πιθανολογείται πως θα φτάνει κοντά στα 198 κιλά.

street scrambler 14

Το Street Scrambler διαθέτει πληθώρα όμορφων λεπτομερειών, όπως τη σέλα συνεπιβάτη που αφαιρείται για να μπει στη θέση της μια μικρή σχάρα που περιλαμβάνεται στο πακέτο! Τα μαρσπιέ είναι μεγάλα (Bear Trap Style τα λέει η Triumph), για καλό έλεγχο σε όλες τις περιστάσεις, ενώ ο κινητήρας διαθέτει προστατευτική ποδιά.

street scrambler 10

Η νέα μοτοσυκλέτα της Triumph θα διατίθεται σε Jet Black μαύρο, Matt Khaki Green χακί, Korosi Red κόκκινο και Frozen Silver ασημί χρώμα.