city2 WHITE DDIAFANES

Yamaha

Cannot find images/stories/nea_montela/loncin/ds8/ subfolder inside /home/cityrider/domains/cityrider.gr/public_html/images/stories/images/stories/nea_montela/loncin/ds8// folder.
Admiror Gallery: 5.0.0
Server OS:nginx/1.24.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.40-68+ubuntu22.04.1+deb.sury.org+1
loncin ds8 650 4

Νέο μονοκύλινδρο Οn-Off

Στην έκθεση CIMA της Κίνας, η Loncin παρουσίασε το DS8, ένα σύγχρονης σχεδίασης On-Off μοντέλο, που φέρει μονοκύλινδρο υγρόψυκτο κινητήρα 652 κ.εκ. Το μοτέρ αυτό είναι το ίδιο που χρησιμοποιούταν από την BMW  στα G650GS και στα Husqvarna TR650 Strada και TR650 Terra (την εποχή που η Husqvarna ανήκε στην BMW). 

Παρά το  ότι ο κινητήρας αυτός ήταν Euro3, η Loncin είναι μάλλον σίγουρο ότι τον έχει συμμορφώσει με τις Euro4 προδιαγραφές, προκειμένου να εξαχθεί η μοτοσυκλέτα και στις ευρωπαϊκές αγορές. Άλλωστε η ύπαρξη ABS αλλά και τα ανακλαστικά στον μπροστινό τροχό καταμαρτυρούν έναν “europe - ready” προσανατολισμό. 

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά τώρα, το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό, ενώ το ψαλίδι από αλουμίνιο.  Ο μπροστινός τροχός είναι στην κλασική On-Off διάσταση των 19 ιντσών, ενώ μένοντας μπροστά, εντύπωση προκαλούν τόσο το USD πιρούνι, όσο και τα δύο “wave” δισκόφρενα. Η ζελατίνα ρυθμίζεται με εργαλεία ως προς το ύψος της και στον πίνακα οργάνων, βλέπουμε μια LCD τύπου οθόνη. 

Η ισχύς που ανακοινώνει η Loncin, είναι 50 ίπποι και 5 kg-m ροπής ενώ το βάρος ανέρχεται στα 198 κιλά.