city2 WHITE DDIAFANES

Yamaha

yamaha delight 2021 00008  Νέο design, και σύγχρονες προδιαγραφές

Με ολοκαίνουργια unisex σχεδίαση και οικονομικό όσο και αθόρυβο κινητήρα 125 κ.εκ. προδιαγραφών EU5, το νέο D’elight είναι σχεδιασμένο για άντρες και γυναίκες που χρειάζονται ένα στυλάτο, προσιτό και εύκολο στη χρήση scooter, για τις καθημερινές μετακινήσεις τους στην πόλη.

Κινητήρας Blue Core 125 κ.εκ. προδιαγραφών EU5

Χάρη στην τεχνολογία αιχμής Blue Core της Yamaha που εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση, ο νέος Euro 5 κινητήρας παράγει τη μέγιστη ροπή του μόλις στις 5.000 σ.α.λ., σημαντικά χαμηλότερα σε σύγκριση με άλλα scooter της κατηγορίας του.

Νέα unisex εξωτερική σχεδίαση

Για το 2021, το νέο D'elight αποκτά μοντέρνα unisex σχεδίαση με πιο στρογγυλεμένο προβολέα, καθώς και χωνευτά φλας και φως θέσης στο φέρινγκ. Το ανασχεδιασμένο εμπρός τμήμα των πλαστικών παρέχει εξαιρετική προστασία από τον αέρα, ενώ το ευρύχωρο, επίπεδο δάπεδο εξασφαλίζει άνετη θέση οδήγησης και εύκολη πρόσβαση.

Το ελαφρύτερο στην κατηγορία του

Με βάρος μόλις 101 κιλά με καύσιμο και λάδι, το νέο D'elight είναι το πιο ελαφρύ scooter στην κατηγορία του, γεγονός που το καθιστά ιδανική επιλογή τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία από δίκυκλο. 

Τεχνολογία κινητήρα Start & Stop

Για το 2021, το νέο D'elight εφοδιάζεται με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία κινητήρα Start & Stop. Όταν ενεργοποιηθεί, το σύστημα Start & Stop σβήνει αυτόματα τον κινητήρα κάθε φορά που το σκούτερ σταματά σε φανάρια ή διασταυρώσεις για να ελαχιστοποιηθεί η ρύπανση του περιβάλλοντος και να αυξηθεί η οικονομία καυσίμου. Το σύστημα ανάβει πάλι τον κινητήρα, αμέσως μόλις ο οδηγός απελευθερώσει το φρένο και ανοίξει το γκάζι.

Μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα

Η άνετη διπλή σέλα ξεκλειδώνει αποκαλύπτοντας τον αδιάβροχο αποθηκευτικό χώρο που είναι αρκετά μεγάλος για ένα κράνος full-face.

Εμπρός τροχός 12 ιντσών

Το νέο D'elight διαθέτει εμπρός τροχό 12 ιντσών, που συμβάλλει στην εξαιρετική ευελιξία σε αστικό περιβάλλον. Οι τροχοί αλουμινίου 6 μπράτσων ελαχιστοποιούν το μη αναρτώμενο βάρος και συγκαταλέγονται στα χαρακτηριστικά που καθιστούν αυτό το scooter το ελαφρύτερο στην κατηγορία του, ενώ το εμπρός ελαστικό 90/90-12 και το πίσω 100/90-10 παρέχουν πολύ καλή πρόσφυση.