Εγγραφή στο NEWSLETTER

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα από τον χώρο του scooter, του παπιού και της καθημερινής μοτοσυκλέτας!

Νέα Μοντέλα

200cc Hero Xpulse Facts India

Ένα ψηλόφτερο On-Off με την κλασική και επιτυχημένη “συνταγή”

Παρουσιάστηκε το 2017 στο Μιλάνο και ξύπνησε ευχάριστες μνήμες! Προέρχεται από έναν Ινδικό κατασκευαστικό κολοσσό, είχε και έχει πολλές πιθανότητες να έρθει Ευρώπη και –το σημαντικότερο- εντάσσεται στην πολυχρηστική και πάντα  επίκαιρη κατηγορία των μικρών σε κυβισμό ψηλόφτερων On-Off, που είχαν αγαπηθεί πολύ στην χώρα μας.

Αλλά η Hero το καθυστέρησε πολύ και αδικαιολόγητα! Ίσως λοιπόν, μετά 2 και κάτι χρόνια να δούμε επιτέλους το μοτοσυκλετάκι στην παραγωγή. Η Hero ανέβασε ένα promo video στο youtube, στο οποίο ο γνωστός για την συμμετοχή του στο Dakar, Ινδός αναβάτης CS Santosh, οδηγούσε την μοτοσυκλέτα εκτός δρόμου, επιδεικνύοντας τις δυνατότητες της.

Το video κατέβηκε μετά από λίγο, άγνωστο γιατί, ωστόσο απ΄ ότι λέγεται το γεγονός ότι έγιναν γυρίσματα και υπάρχει προωθητικό υλικό, σημαίνει ότι η παρουσίαση είναι πολύ κοντά.  

Περισσότερα για το μοντέλο μπορείτε να διαβάσετε στους ακόλουθους συνδέσμους, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχει στα σχέδια κα μια δεύτερη έκδοση, με την ονομασία XPulse 200T, η οποία ακολουθεί πιο ασφάλτινα πρότυπα σχεδίασης (και χρήσης προφανώς). 

Link1
Link2