city2 WHITE DDIAFANES

Αναρτήσεις

amortiser hagon honda integra

Ποιοτική βελτίωση από την αγγλική εταιρία

Νέες παραλαβές αμορτισέρ Hagon για το mega scooter της Honda, NC 700/750D Integra! Mε την κορυφαία ποιότητα που χαρακτηρίζει τα προϊόντα του Αγγλικού εργοστασίου, πλήρως ρυθμιζόμενο, CNC Machined αμορτισέρ αζώτου - λαδιού, με Heavy-Duty άξονα 18mm HardChrome, μικρομετρικά ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου & με δυνατότητα προσθήκης υδραυλικού ρυθμιστή, single circuit ρυθμιζόμενη απόσβεση συμπίεσης & επαναφοράς, πλήρως επισκευαζόμενο και με δύο (2) χρόνια εγγύηση για απεριόριστα χιλιόμετρα! Επιπλέον, όπως σε όλο τον κατάλογο της Hagon, υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας/κατασκευής σύμφωνα με το βάρος του αναβάτη, το στυλ οδήγησης και τη χρήση.

Όλα τα προϊόντα Hagon καλύπτονται από (2) δύο χρόνια – εως εφ'όρου ζωής εγγύηση, για απεριόριστα χιλιόμετρα και βελτιώνουν την οδική συμπεριφορά του scooter σας τόσο στον τομέα της ασφάλειας όσο και της απόδοσης.

SPEEDY Α.Σ. ΡΟΥΣΙΑΝΙΔΗΣ

Hagon.gr

Τηλ.: 210 77 79 252

 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.