city2 WHITE DDIAFANES

Διάφορα

v7 ofelos 600 4

Έξι μοναδικά μοντέλα πιο προσιτά από ποτέ

Τα V7, είναι η σειρά των πλέον πετυχημένων μοντέλων της Moto Guzzi και υπάρχει λόγος για αυτό! Προσφέρουν την μοναδική αίσθηση της Moto Guzzi, που προέρχεται πρωτίστως από τον V2, αερόψυκτο και εγκάρσια τοποθετημένο κινητήρα, ενώ ενσωματώνουν επίσης αρκετή σύγχρονη τεχνολογία, κρατώντας άψογα τις ισορροπίες! 

Οι εκδόσεις V7, έχουν φτάσει πλέον τις έξι, σε μια γκάμα που εκτείνεται από το λιτό και το απέριττο Stone, μέχρι το “φαντεζί” Carbon και το sport Racer. Τώρα πλέον, όλα διατίθενται με 600 ευρώ έκπτωση στην τιμή τους, κάνοντας την απόκτηση τους, πιο εύκολη από ποτέ.

 Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ V7 III ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ CARBON, ROUGH ΚΑΙ MILANO ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΡΗΚΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ MOTO GUZZI ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ CUSTOMIZING

H V7 III ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ MOTO GUZZI ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ MANDELLO

 ΣΤΗΝ V7 III ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΥΛΙΚΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ.

 ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ MOTO GUZZI ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΈΛΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ V7 III ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ 600€.

 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ MOTO GUZZI: ΔΩΡΕΑΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

 Η V7 είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και πλέον δημοφιλή μοντέλα της Moto Guzzi. Αυτή η παγκόσμια αναγνώριση οφείλεται στην ικανότητά της να παραμένει πιστή στις προσδοκίες και τη φήμη ενός θρυλικού εργοστασίου όπως είναι η Moto Guzzi. Από το 1967 που πωλήθηκαν οι πρώτες V7 στην Ιταλία, η μοτοσυκλέτα έγινε ο πυλώνας της γκάμας του εργοστασίου και ο εκπρόσωπος της ιταλικής υπεροχής στην κατασκευή μοτοσυκλετών. Με την αξιοπιστία, την απόδοση και τη σχεδίασή της, έγινε εξαιρετικά δημοφιλής σε ένα ευρύ ποικιλόμορφο κοινό, με διαφορετική αφετηρία και υπόβαθρο, αλλά και με το ίδιο πάθος για τελειότητα σε δύο τροχούς.

Περισσότερα από πενήντα χρόνια έχουν περάσει από την εμφάνιση του πρώτου μοντέλου V7 και η Moto Guzzi παρουσιάζει τη V7 III, την τρίτη πράξη ενός συγκλονιστικού έργου, μιας ιστορίας που συνεχίζει να γράφεται σε χρυσές σελίδες.  Η σχεδίαση της V7 III ήταν μια μεγάλη πρόκληση και το εγχείρημα έκρυβε πολλές δυσκολίες, δεδομένου του κύρους, αλλά και της μεγάλης επιτυχίας που γνώριζε η V7. Από το 2009, είναι η  μοτοσυκλέτα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις για τη μάρκα και αποτελεί το μοντέλο εισόδου στον κόσμο της Moto Guzzi.

Όπως και στην περίπτωση της V7 II σε σχέση με την πρώτης γενιάς V7, η ανανέωση της V7 III ήταν αρκετή για να δικαιολογείται η χρήση μεγαλύτερου αριθμού από το λατινικό σύστημα αρίθμησης που ανέκαθεν συνοδεύει τα πιο δημοφιλή και διαχρονικά μοντέλα Moto Guzzi. Η V7 III είναι το αποτέλεσμα του πάθους και της συνεχούς αναζήτησης για εξέλιξη, ακόμη και σε ένα μοντέλο που ήδη βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων, χωρίς την παραμικρή αλλοίωση του χαρακτήρα και της αυθεντικότητας που το συνοδεύουν διαχρονικά.

 Η οικογένεια V7 III διπλασιάζεται και δίπλα στις δημοφιλείς Stone, Special και Racer, προστίθενται οι τρεις νέες εκδόσεις V7 III Rough, V7 III Milano και V7 III Carbon. Οι νέες αυτές V7 III χαρακτηρίζονται από τον διαφορετικό εξοπλισμό που επελέγη   προσεκτικά για να τονίσει τον ξεχωριστό προσανατολισμό και την μοναδική προσωπικότητα της κάθε έκδοσης. Οι εκδόσεις Rough, Milano και Carbon αποτίουν φόρο τιμής στην τέχνη του customizing.

To “επτά-πενήντα” από το Mandello είναι αποδεδειγμένα η τέλεια βάση για customizing και αποτέλεσε τον πρωταγωνιστή του Lord of the Bikes, του πρώτου τηλεοπτικού talent show για το customizing μοτοσυκλετών, το οποίο προβλήθηκε στην Ιταλία από τον τηλεοπτικό σταθμό Sky. Η γκάμα γνήσιων αξεσουάρ Moto Guzzi είναι αναπόσπαστο κομμάτι της αναβάθμισης και έχει ενισχυθεί ακόμη περισσότερο. Η V7 III συνοδεύεται από μια πολύ ευρεία σειρά από ειδικά σχεδιασμένα αξεσουάρ για λειτουργική και αισθητική βελτίωση, ώστε να μπορεί ο ιδιοκτήτης να δημιουργήσει μια μοναδική μοτοσυκλέτα, που να ανταποκρίνεται πλήρως στις δικές του προτιμήσεις.

Σε πλήρη αρμονία με τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας Moto Guzzi, η V7 III διατίθεται και σε μια πιο “σκοτεινή” έκδοση που χαρακτηρίζεται από τα κατάμαυρα φινιρίσματά της. Αυτή είναι η έκδοση Stone, ενώ στην πιο κλασική έκδοση Special κυριαρχεί το χρώμιο, αλλά και η σχεδίαση που ακολουθεί τις βασικές γραμμές του προηγούμενου μοντέλου. Δίπλα τους, η έκδοση Racer αντιπροσωπεύει το άκρως επιτυχημένο αγωνιστικό παρελθόν της Moto Guzzi που οδήγησε σε 15 παγκόσμιους τίτλους και νίκη σε 11 Tourist Trophies, μέχρι το 1957 που πάρθηκε η απόφαση για αποχώρηση από τους αγώνες.

Η V7 III Stone ξεχωρίζει από την υπέροχη αισθητική και την έντονη προσωπικότητά της. Εκλεπτυσμένη και δυναμική, απαλλαγμένη από χρωμιωμένα εξαρτήματα, είναι η V7 III που αναδεικνύει τη σκοτεινή πλευρά της, με ματ μαύρη βαφή που συνδυάζεται αρμονικά με τον ολοκαίνουργιο ιμάντα που βρίσκεται στη σέλα για τα χέρια του συνεπιβάτη. Εκτός από τον χρωματισμό Nero Ruvido, η μοτοσυκλέτα διατίθεται και σε άλλα ελκυστικά χρώματα με σατινέ φινιρίσματα που είναι εμπνευσμένα από τις πλέον δημοφιλείς αποχρώσεις της δεκαετίας του ’70. Αυτά είναι τα: Azzurro Elettrico, Verde Camouflage και Giallo Energico. Η σκοτεινή ματ εμφάνιση χαρακτηρίζει την V7 III και την ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις, αλλά δεν είναι μόνο αυτή η διαφορά της. Η V7 III Stone διαθέτει επίσης τροχούς από κράμα αλουμινίου και μονό στρογγυλό όργανο. Το μπροστινό φτερό έχει κοντύνει, με σκοπό την ανάδειξη της κλασικής ομορφιάς της μοτοσυκλέτας.
Από όλες τις V7, αυτό είναι το μοντέλο που ενσαρκώνει το αυθεντικό πνεύμα της πρώτης V7. Είναι κλασική, κομψή και εφοδιασμένη με πολλά εξαρτήματα αλουμινίου και φωτεινά γραφικά.  Όπως και η διάσημη V750 S3 του 1975, διαθέτει την κλασική χρωματιστή λωρίδα στα πλαϊνά καπάκια κάτω από τη σέλα, που ταιριάζει απόλυτα με τις ίδιου χρώματος οριζόντιες λωρίδες του ρεζερβουάρ. Οι ακτινωτοί τροχοί διαθέτουν γυαλισμένα κανάλια ακτίνων και μαύρα κέντρα. Οι ενδείξεις εμφανίζονται σε δύο στρογγυλά όργανα, ενώ για τη στήριξη των χεριών του συνεπιβάτη υπάρχει μια καλαίσθητη επιχρωμιωμένη λαβή. Η V7 III Special διαθέτει επίσης, σέλα με ραφές παλιάς σχολής που τονίζουν την κλασική κομψή καταγωγή της. Τα διαθέσιμα χρώματα είναι τα Nero Inchiostro και Blu Zaffiro.
Αυτό το μοντέλο της οικογένειας V7 III διατίθεται σε περιορισμένη αριθμημένη έκδοση, ακολουθώντας την παράδοση της Moto Guzzi σε περιορισμένες εκδόσεις στη γκάμα της. Η V7 III Carbon φέρνει το customizing σε πρώτο πλάνο με δυναμικά και καλαίσθητα στοιχεία, που συνδυάζουν το αυθεντικό στυλ της V7 με την πολυτέλεια και τη σύγχρονη ομορφιά των πολυάριθμων εξαρτημάτων από ανθρακονήματα, όπως είναι τα κοντά και στενά φτερά και τα καπάκια που αναδεικνύουν τον χαρακτήρα του πλέον εμπορικού μοντέλου της Moto Guzzi. Η V7 III Carbon έχει κατάμαυρη ματ εμφάνιση που προσφέρει τέλεια αντίθεση με κόκκινα εξαρτήματα, όπως είναι η μπροστινή δαγκάνα της Brembo, τα λογότυπα στα πλαϊνά καπάκια και ο αετός που βρίσκεται στο ρεζερβουάρ καυσίμου.  Ο 'Made in Mandello' κινητήρας ξεχωρίζει από τις κόκκινες κυλινδροκεφαλές με το σατινέ φινίρισμα. Η σέλα είναι σχεδιασμένη ειδικά γι’ αυτό το μοντέλο και διαθέτει κάλυμμα από αδιάβροχο υλικό Alcantara®, το οποίο παρέχει ανθεκτικότητα και στυλ. Η κόκκινη ραφή στη σέλα είναι μια στυλιστική επιλογή που θα λατρέψουν όσοι έλκονται από την έμφαση στη λεπτομέρεια. Στην πραγματικότητα, αυτό το μοντέλο είναι γεμάτο από τέτοιες λεπτομέρειες, όπως είναι η τάπα του ρεζερβουάρ από μαύρο ανοδιωμένο αλουμίνιο, το μαύρο περίβλημα του προβολέα, τα μαύρα καπάκια των μπεκ ψεκασμού και η μαύρη αντλία του πίσω φρένου. Ο αριθμός περιορισμένης παραγωγής της μοτοσυκλέτας, εμφανίζεται σε μια πλάκα που βρίσκεται στα καβαλέτα του τιμονιού. Υπάρχουν 1921 διαθέσιμες μονάδες, ένας αριθμός που επελέγη για να τιμήσει το έτος ίδρυσης της  Moto Guzzi.
Αυτή η έκδοση χαρακτηρίζεται από τα τρακτερωτά ελαστικά και τους ακτινωτούς τροχούς, αλλά και από πολλές λεπτομέρειες που χαρίζουν στην V7 III Rough στυλ urban country που θα εκτιμήσουν πολύ οι φίλοι της αστικής μετακίνησης, αλλά και των αποδράσεων στην ύπαιθρο. Ο εξοπλισμός ολοκληρώνεται με ειδικά σχεδιασμένη σέλα, η οποία διαθέτει ραφές και ιμάντα για τον συνεπιβάτη, καθώς και με πλαϊνά καπάκια αλουμινίου. Τα φτερά είναι κατασκευασμένα από το ίδιο πολυτελές υλικό. Το περίβλημα του προβολέα είναι μαύρο και το πιρούνι προστατεύεται από κλασικές φισούνες. Αυτό είναι ένα ακόμη από τα στυλιστικά στοιχεία που φέρουν την υπογραφή της Moto Guzzi και μεταμορφώνουν την V7 III σε μια αυθεντική εργοστασιακή special μοτοσυκλέτα με στοχευμένες πινελιές που κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Η διαθεσιμότητα αυθεντικών αξεσουάρ Moto Guzzi για την V7 III (και για τις προηγούμενες εκδόσεις) είναι εξαιρετικά μεγάλη και επιτρέπει απεριόριστες αισθητικές και λειτουργικές επεμβάσεις σε αυτό το μοντέλο, όπως και σε όλες τις εκδόσεις  V7 III.
Ποια V7 θα ήθελες να οδηγήσεις στους δρόμους της πόλης; Η Moto Guzzi δίνει την απάντηση με την νέα έκδοση V7 III Milano. Αυτό το μοντέλο βασίζεται στην V7 III Special και διατηρεί τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά, όπως είναι τα διπλά στρογγυλά όργανα, η επιχρωμιωμένη εξάτμιση, η επίσης επιχρωμιωμένη χειρολαβή συνεπιβάτη και τα γυαλιστερά χρώματα του ρεζερβουάρ. Διαφοροποιείται όμως με τους τροχούς από κράμα αλουμινίου που συμβάλλουν στην σύγχρονη εμφάνιση της μοτοσυκλέτας. Ο βασικός εξοπλισμός ολοκληρώνεται με πολυτελείς λεπτομέρειες, όπως είναι τα φτερά και τα πλαϊνά καπάκια αλουμινίου.
Διατίθεται σε αριθμημένη έκδοση περιορισμένης παραγωγής, όπως φανερώνει και η πλάκα που βρίσκεται στην πάνω βάση του τιμονιού. Η V7 III Racer δεν είναι μόνο η πιο σπορ έκδοση της γκάμας, αλλά και αυτή που διαθέτει τα πιο ιδιαίτερα εξαρτήματα. Είναι η μοτοσυκλέτα που αναδεικνύει την ικανότητα της Moto Guzzi στη δημιουργία custom μοντέλων. Υπάρχουν πολυάριθμες τεχνικές και αισθητικές διαφορές που την ξεχωρίζουν από την προηγούμενη έκδοση και από τα υπόλοιπα μοντέλα V7 III. Σε ό,τι αφορά τα στυλιστικά στοιχεία, η V7 III Racer διαθέτει ένα μοναδικής αισθητικής σατινέ επιχρωμιωμένο ρεζερβουάρ καυσίμου με έναν κόκκινο αετό που κλέβει τις εντυπώσεις. Αυτό το στοιχείο θυμίζει το χρώμα “Rosso Corsa” που είχε επιλεγεί για τη βαφή του πλαισίου και του ψαλιδιού και αναβιώνει την πρώτη σειρά V7 Sport του 1971 που είχε το προσωνύμιο  “κόκκινο πλαίσιο” (red frame). Η σπορ φύση της V7 III Racer τονίζεται από τα κλιπ-ονς, το υπέροχο μονόσελο  και το κάλυμμα της θέσης του συνεπιβάτη. Σύμφωνα με την παράδοση, η Racer διαθέτει σπορ μονόσελο, αλλά στην πραγματικότητα αυτό το μοντέλο είναι εγκεκριμένο για δύο αναβάτες. Διαθέτει μαρσπιέ συνεπιβάτη και σέλα που μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα, όταν το θελήσει ο αναβάτης. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία που αξίζουν ειδικής αναφοράς είναι η εκτεταμένη χρήση ανοδιωμένου μαύρου αλουμίνιου. Αυτή η χειροποίητη επεξεργασία που απαιτεί ειδική τεχνική και γνώση, χαρακτηρίζει τα πλαϊνά καπάκια και τα προστατευτικά των σωμάτων γκαζιού, ενώ η μπροστινή βάση πινακίδας είναι κατασκευασμένη από βουρτσισμένο αλουμίνιο. Οι ακτινωτοί τροχοί διαθέτουν μαύρα κανάλια ακτίνων και κόκκινα αυτοκόλλητα Moto Guzzi, όπως ισχύει και για τα υπόλοιπα σπορ μοντέλα της γκάμας, στα οποία συμπεριλαμβάνεται η επιβλητική και μυώδης Audace. Άλλα ιδιαίτερα εξαρτήματα που προκαλούν τις αισθήσεις είναι τα set-back μαρσπιέ που έχουν κατασκευαστεί από συμπαγή κράματα μετάλλων, ο ελαφρύτερος άξονας του τιμονιού και το μοναδικής αισθητικής προστατευτικό του τιμονιού. Το πιο σημαντικό τεχνολογικό στοιχείο της μοτοσυκλέτας είναι το ζεύγος των πίσω αμορτισέρ της Öhlins, τα οποία είναι ρυθμιζόμενα ως προς την προφόρτιση ελατηρίου και την υδραυλική επαναφορά και συμπίεση. Αυτές οι ρυθμίσεις επιτρέπουν μέγιστη απόσβεση κραδασμών και καλύτερο έλεγχο σε συνθήκες σπορ οδήγησης.
v7_ofelos_600_2.jpgv7_ofelos_600_5.jpgv7_ofelos_600_1.jpgv7_ofelos_600_3.jpgv7_ofelos_600_4.jpgv7_ofelos_600_6.jpg