Διάφορα

9 NANO swarovski GRN 34Rback HE2828 5

Λαμπερή σειρά με κράνος, μπουφάν και γάντια

Οι λέξεις “Swarovski” και “κρύσταλλοι” είναι σχεδόν συνυφασμένες, καθώς η Αυστριακή εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 1895 έχει χτίσει μαι τεράστια αυτοκρατορία με τα προϊόντα της.

Τώρα με τη νέα της συνεργασία μπορεί κανείς τη βρει και πάνω σε αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, καθώς οι κρύσταλλοί της θα κοσμήσουν μια σειρά αποκλειστικά σχεδιασμένη για τις γυναίκες μοτοσυκλετίστριες.

8 NANO swarovski PAR 34Rfront HE2828 4

Συγκεκριμένα, η Γαλλικές Shark και Segura κυκλοφορούν μια σειρά που περιλαμβάνει το κράνος Nano της πρώτης στην ειδική έκδοση Crystal, ενώ η δεύτερη θα ντύσει με τα γυαλιστερά αξεσουάρ της Swarovski το γυναικείο τζάκετ Lady Terry και τα γάντια Lady Cox.

segura lady cox

Σε όλες τις περιπτώσεις η επένδυση με κρύσταλλα Swarovski είναι ευδιάκριτη χωρίς να είναι σε καμιά περίπτωση κραυγαλέα ή ακαλαίσθητη, τοποθετώντας τα στα πλαϊνά καπάκια του κράνους, καθώς και στα μανίκια του τζάκετ και τις μανσέτες των γαντιών.

segura lady terry

Το κράνος μπορεί ήδη να το δει κανείς στην ιστοσελίδα της Shark και είναι διαθέσιμο σε πέντε ενιαία χρώματα (χωρίς γραφικά): μαύρο, ασημί, ροζ, μπλε και πράσινο (πετρόλ), ενώ τα ρούχα της Segura ακόμη δεν έχουν εμφανιστεί στη σελίδα της.