Εταιρίες - Διάφορα

18 Vespa 946 1-web Κλείνει τα 20!

 




Η Piaggio Hellas ΑΕ, γιορτάζει 20 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. 20 χρόνια πλούσια σε εμπειρίες, και εμπορικές επιτυχίες.

Ιδρύθηκε το 1993

H Piaggio Hellas, θυγατρική της Piaggio & C. SpA, ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 1993 και διατηρεί γραφεία στην Αθήνα και αποθήκες διακίνησης στην Μάνδρα Αττικής. Η εταιρεία εισάγει και εμπορεύεται οχήματα των εμπορικών σημάτων Aprilia, Scarabeo, Piaggio, Vespa, Gilera, Derbi και Moto Guzzi, καθώς και τα επαγγελματικά τρίτροχα και τετράτροχα οχήματα Ape, Porter και Quargo.
Με την είσοδό της στην ελληνική αγορά - καταρχήν με τα εμπορικά σήματα Piaggio, Vespa και Gilera - η Piaggio Hellas παρουσίασε μία νέα πρόταση μετακίνησης εντός και εκτός πόλης, ανατρέποντας τα δεδομένα και δημιουργώντας μόδα. Χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά των σκούτερ, τα δίτροχα έγιναν προσβάσιμα και φιλικά για μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, διευρύνοντας σημαντικά την αγορά των 2 τροχών.
Κατά τη διάρκεια των δύο αυτών δεκαετιών η Piaggio Hellas προσπαθεί  να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς και για το λόγο αυτό στηρίζει την εμπορική της δραστηριότητα σε τρεις βασικούς άξονες: πλούσια γκάμα, εξυπηρέτηση, επικοινωνία. Δεν περιορίστηκε όμως στο να παράγει εμπορικές επιτυχίες, αλλά έθεσε βασικούς στόχους την υιοθέτηση φιλικότερων προς το περιβάλλον τεχνολογιών και τη δημιουργία και διατήρηση ενός δικτύου ευχαριστημένων συνεργατών και πιστών πελατών.

Δίκτυο σε όλη την Ελλάδα

Με δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα και κεντρικό κορμό τα αποκλειστικά, κάθετα σημεία πώλησης, η εταιρεία επενδύει συνεχώς στην αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών πριν και μετά την πώληση. Η εικόνα των σημείων πώλησης αναμορφώνεται ενώ αναβαθμίζεται και η τεχνική εξυπηρέτηση, με την υιοθέτηση αυστηρών τεχνικών προδιαγραφών και την εισαγωγή συστήματος online επικοινωνίας. Παράλληλα, προσφέρονται σημαντικά προνόμια στον τελικό αγοραστή, όπως τα ευέλικτα προγράμματα χρηματοδότησης, η δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης και  η δωρεάν οδική βοήθεια για τα μοντέλα πάνω από 600 κυβικά.
Μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία των τελευταίων ετών, η Piaggio Hellas οραματίζεται ένα ακόμα πιο δυναμικό μέλλον και δεσμεύεται να παραμείνει σταθερά προσανατολισμένη στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών και την υποστήριξη των συνεργατών της.