city2 WHITE DDIAFANES

Suzuki

suzuki gsx 250r 2018 long term

Στρώσιμο, άνεση και υπομονή!

Καινούρια μοτοσυκλέτα σημαίνει πρώτα από όλα ευλαβικό στρώσιμο και αυτό κάνουμε αυτό τον ένα σχεδόν μήνα που έχουμε στα χέρια μας το νέο Suzuki GSX 250R, το οποίο έχει διανύσει μέχρι στιγμής λίγο πάνω από 600 χλμ.

suzuki gsx 250r 2018 long term 3

Σε αυτά τα πρώτα χιλιόμετρα η μοτοσυκλέτα της ιαπωνικής εταιρίας έχει καταφέρει να μας πείσει για την χρηστικότητά της στους δρόμους της πόλης. Παρά την σπορ εμφάνισή της και την ελαφρώς σκυφτή θέση οδήγησης, την οποία και θα λατρέψουν οι φίλοι των superbike, το GSX 250 R αποδεικνύεται ταμάμ στο αστικό περιβάλλον. Οι μαλακές αναρτήσεις ρουφούν με βουλιμία τις ανωμαλίες του οδοστρώματος, τα ψηλά τοποθετημένα κλιπόν περνούν με περισσή άνεση κάτω από τους καθρέπτες των αυτοκινήτων, χωρίς να κουράζουν παράλληλα τα χέρια και το μικρό βάρος, σε συνδυασμό με το καλό κόψιμο του τιμονιού, δίνουν τη δυνατότητα για ελιγμούς ακριβείας χωρίς να απαιτείται προσπάθεια.

suzuki gsx 250r 2018 long term 2

Καλά αποδίδουν και τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης Roadwinner της ΙRC που παρουσιάζουν προοδευτική συμπεριφορά και στο βρεγμένο, τουλάχιστον με τις χαμηλές ταχύτητες που κινούμαστε τώρα.

Η διαδικασία στρωσίματος θα επιταχυνθεί τις επόμενες ημέρες με στόχο να φτάσουμε αισίως στο πρώτο service της μοτοσυκλέτας στα 1.000 χλμ. όταν και θα μάθουμε περισσότερα πράγματα για το GSX 250 R αλλά και για το κόστος χρήσης του.