city2 WHITE DDIAFANES

BMW

bmw c600sport test cityrider Sport μετακίνηση με πολυτελή αισθητική

 

Του Τάκη Μανιάτη
Συνεργάστηκε ο Νίκος Προβιάς

Με το C 600 Sport, η BMW ταράσσει τα νερά μίας κατηγορίας που μέχρι πρότινος κυριαρχούσε μόνο του το Yamaha T Max. Πολύ ποιοτικό, εξευγενισμένο αλλά και πολύ Sport, το νέο maxi scooter της BMW έρχεται για να προσθέσει δυναμικότητα και νέο ενδιαφέρον στην κατηγορία.


Δύο εκδόσεις κυκλοφόρησε με τη μία η BMW στο νέο της maxi scooter: Το C 650 GT και το C 600 Sport. Δύο scooter τα οποία βασίζονται στο ίδιο πλαίσιο και κινητήρες, αναρτήσεις και φρένα, και διαφοροποιούνται σε βασικές παραμέτρους που κάνουν και τη διαφορά. Το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί να δημιουργηθεί ένα τόσο διαφορετικό scooter, από την ίδια βάση, με την αλλαγή κατά τα’ άλλα μόνο του τελικού αρτικόλεξου αλλά και της αναγραφής του κυβισμού; Στην πραγματικότητα είναι και τα δύο ίδια σε χωρητικότητα και απόδοση!

Η BMW τα κατάφερε μια χαρά όμως σε αυτό τον τομέα με το GT να ξεχωρίζει απευθείας για τον όγκο και τον τουριστικό προσανατολισμό, έχοντας και λίγο sport στο αίμα του. Η έκδοση Sport όμως, είναι αλλιώς, είναι πιο μαζεμένη σε μέγεθος, πιο minimal, οπτικά πιο καλαίσθητη από το GT. Διαφοροποιείται στις εξωτερικες διαστάσεις, με το μήκος να είναι μικρότερο κατά 63 χιλιοστά, το πλάτος μικρότερο κατά 39 χιλιοστά, ενώ σημαντική είναι η μείωση του βάρους, κατά 12 κιλά. Με αυτή την έκδοση μπορούμε να μιλήσουμε για αντίπαλο του T Max μιας και οι διαστάσεις του C 600 Sport, “έπεσαν” σε αυτή την πιο sport κατηγορία. Το Sport προσφέρει ψηλότερη θέση οδήγησης από το GT κατά 30 χιλιοστά, σε τοποθετεί πιο πάνω συγκριτικά και στην αρχή είναι η αλήθεια, ξενίζεις λίγο.

Ο αναβάτης κάθεται πιο επιθετικά, αντί να απολαμβάνει χαλαρά την βόλτα του, με περισσότερη κλίση προς τα χειριστήρια, και καλύτερο έλεγχο γενικά.  Μόλις το οδηγήσεις συνηθίζεις την θέση και διαπιστώνεις ότι με το Sport έχεις καλύτερο έλεγχο για γρήγορη οδήγηση, αφού έχει δοθεί έμφαση στην τοποθέτηση του βάρους του αναβάτη προς το μπροστινό τμήμα του scooter, για αύξηση της αίσθησης, αλλά και βελτίωση της συμπεριφοράς.


Το τιμόνι του C 600 Sport είναι κλειστό, φέρνει στο μυαλό τα clip on των μοτοσυκλετών, και σε συνδυασμό με την ψηλή σέλα, δίνει ωραίους μοχλούς για οδήγηση. Σε αφήνει να φορτίσεις το κάθε χειριστήριο ξεχωριστά για να στρίψεις γυροσκοπικά σε ανοιχτές διαδρομές. Η θέση οδήγησης που δίνει μία κλίση του σώματος προς τα εμπρός σε αφήνει να πιέζεις με τα πόδια σου το πάτωμα στο ψηλότερο σημείο του και να απολαμβάνεις sport οδήγηση. Αυτά τα μεταλλικά διακοσμητικά στο πάτωμα που έχουν προστεθεί δίνουν πόντους στο design και στόχο στα πόδια που ξέρουν από πριν που θα τοποθετηθούν.

Πιέζοντας το σε ανοιχτές καμπές διαπιστώνεις ότι το πλαίσιο είναι στιβαρό και σε καμία περίπτωση δεν θα νιώσεις ελαστικότητες, όσο και αν το ζορίσεις, όσο και αν τρέχεις, ανεξάρτητα αν κινείσαι με έναν ή δύο επιβαίνοντες. Έχει αίσθηση μοτοσυκλέτας κατά την οδήγηση και είναι τόσο Sport όσο ένα… T Max , που αποτελεί και το μέτρο σύγκρισης της κατηγορίας – και αυτό θα μας ενδιέφερε άλλωστε και στην συγκεκριμένη περίπτωση. Μάλιστα, οι διαφορές μεταξύ τους οδηγικά είναι τόσο λίγες, με το TMax να έχει πιο μπροστόβαρη κατανομή, και να νιώθεις τον μπροστινό τροχό πιο καλά “βιδωμένο” στο έδαφος.

Στο C 600 Sport η ελαφρότητα του συνόλου και η άνεση με την οποία μπορεί να οδηγηθεί, το συνολικό του ζύγισμα, σε κάνει να κινείσαι σβέλτα δίχως πίεση. Είναι πάραυτα “βιδωμένο” και αυτόστο δρόμο, αν και το μπροστινό του σύστημα θα χρειαστεί την συμβολή του σώματος του αναβάτη (μεταφορά βάρους μπροστά – όπως στις μοτοσυκλέτες), ενώ στο T Max, μπορεί να μην νιώσεις αυτή την ανάγκη.
Μέσα στην πόλη όμως, όταν στρίψεις σε μικρή ακτίνα με αργές ταχύτητες, διαπιστώνεις ότι το ένα χέρι σου φτάνει κοντά στο σώμα και το άλλο απομακρύνεται, και αυτό ίσως σε ξενίσει λίγο. Ουσιαστικά, νιώθεις σαν τις sport μοτοσυκλέτες δρόμου που όταν στρίβεις πολύ το τιμόνι σταματημένος, τα χέρια βρίσκουν στο ρεζερβουάρ.


Τα ελαστικά του ζεσταίνονται γρήγορα και για το μέγεθος τουscooter διατηρούν την πρόσφυση σε υψηλά νούμερα, δίχως γλιστρήματα, ακόμη και σε μέτρια άσφαλτο. Διαπιστώνεις ξανά ότι το ζύγισμα και η θέση οδήγησης επιβάλλουν σωστή πίεση στα ελαστικά, κι έτσι, ποτέ δεν θα νιώσεις ανασφάλεια ούτε με το μπροστινό σύστημα, αλλά ούτε και με το πίσω. Οι τροχοί διατηρούν πάντα επαφή με το δρόμο και το C 600 Sport στρίβει με ασφάλεια. Τα φρένα του, είναι δυνατά, όσο πρέπει για να σταματούν το scooter σε κάθε κατάσταση πανικού.

Το πίσω, ίσως επίτηδες, για να μην μπλοκάρει εύκολα, ενεργοποιεί το ABS νωρίς, κι έτσι από μόνο του, δεν μπορεί να σταματήσει το C. Το μπροστά είναι πολύ δυνατό, σε αφήνει να γονατίσεις το scooter και μετά ενεργοποιεί το ABS, κι έτσι αποτρέπει όποιο μπλοκάρισμα. Ο συνδυασμός και των δύο βέβαια, δημιουργεί ένα δυνατό σύνολο που θα σε σταματήσει από όσα χιλιόμετρα επιλέξεις να πατήσεις τις δύο μανέτες, άφοβα. Είτε κινείσαι αργά μέσα στην πόλη, είτε κοντά στην “τελική” του, η πίεση στα φρένα θα το γονατίσει άνετα, και εκεί θα διαπιστώσεις ότι τόσο το σφιχτό μπροστινό σύστημα, όσο και το πλαίσιο, θα παραμείνουν στη θέση τους αλώβητα.

Στο θέμα ασφάλειας, η τοποθέτηση του traction control φάνηκε χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις καθημερινής οδήγησης. Ανοίγεις το γκάζι βγαίνοντας από αργή στροφή με “γυαλισμένο” δρόμο, και, καθώς στρίβεις με το πίσω μέρος να ξεκινάει την διαδικασία προσπέρασης του… μπροστινού, το traction control κόβει την απόδοση και σε διατηρεί σε τροχιά. Το ίδιο κάνει και όταν πατάς σε βρεγμένο δρόμο ή σε λευκή λωρίδα. Το traction control λειτουργεί καταλυτικά υπέρ της ασφάλειας και οδηγώντας το C 600 Sport, ανοίγοντας το γκάζι συνεχώς, διαπιστώνεις με την ενεργοποίησή του ότι ο δρόμος τελικά γλιστράει παντού - απλά πριν δεν έδινες σημασία.


Οι αναρτήσεις του είναι σφιχτές, για Sport οδήγηση και σε κρατάνε ταυτόχρονα ξεκούραστο. Είναι σίγουρα πιο sport ρυθμισμένες από του C 650 GT και πιο κοντά στον χαρακτήρα που απαιτεί η διαφορετική χρήση. Πιο σκληρό σε λειτουργία είναι το αμορτισέρ που βρίσκεται παράλληλα με το έδαφος, τοποθετημένο στην αριστερή πλαϊνή μεριά. Θα νιώσεις κάποιες φορές χτυπήματα ειδικά με δύο επιβαίνοντες, αλλά δεν θα σε κουράσει με την λειτουργία του. Θα αποζημιωθείς πλήρως όταν ανεβάσεις τον ρυθμό σου και κινηθείς σβέλτα, αφού οι αναρτήσεις δείχνουν να λειτουργούν καλύτερα, τόσο στο πίσω σύστημα, όσο και στο μπροστά.

Με την μπροστινή ανάρτηση δεν ασχολείσαι ποτέ, και ούτε νιώθεις την ασάφεια του GT που σε κάνει να πιστεύεις ότι ίσως χρειαζόταν μεγαλύτερης διαμέτρου τροχό, αλλά ότι αυτό τελικά προκαλείται λόγω όγκου και βάρους του μπροστινού μέρους - fering. Το γεγονός ότι δεν έχεις τον όγκο των πλαστικών στο μπροστινό τμήμα, σε αφήνει να οδηγάς πιο άνετα, ειδικά σε καθημερινές συνθήκες πόλης, όπου το C 600 Sport περνάει  άνετα από παντού, με τους καθρέπτες του να χαιρετούν αφ υψηλού τους καθρέπτες των αυτοκινήτων. Ταυτόχρονα, επηρεάζεται και πιο δύσκολα από τον αέρα, συγκριτικά με το GT, δίχως να χάνει όμως την τουριστική του διάθεση.

Η μαζεμένη σε διαστάσεις “μούρη” του – που θυμίζει στο εσωτερικό της μαύρο τμήμα, τα πλαστικά και τα φανάρια του Honda CBF 1000, με τα φανάρια έτσι παράλληλα τοποθετημένα, είναι αιχμηρή. Σκίζει κυριολεκτικά τον αέρα, ενώ ταυτόχρονα τα φώτα το βράδυ έχουν πολύ καλή δέσμη. Στις δύο σκάλες, θα καλύψουν τις απαιτήσεις ακόμη και του πιο κακοφωτισμένου δρόμου. Τα φώτα ημέρας που διέθετε το scooter της δοκιμής (έξτρα), τα οποία ενεργοποιούνται από τον διακόπτη, θα σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια στην συννεφιά ή ομίχλη, αλλά και στο parking, για ασφάλεια, αφού μένουν αναμμένα όταν παρκάρεις, για 30’’.


Το μικρότερο fering προσφέρει καλύτερο οπτικό πεδίο στα χαμηλά τμήματα της ποδιάς, ενώ η προστασία του σώματος είναι εφάμιλλη στα περισσότερα σημεία. Το fering όμως είναι στενότερο στο κάτω τμήμα από το GT και ο αέρας σου χτυπάει τις γάμπες, και εισχωρεί από το παντελόνι – αν φοράς κάποιο φαρδύ. Η ψηλή ζελατίνα που ρυθμίζει σε τρία στάδια είναι μία πολύ σημαντική τοποθέτηση, μιας και ξεβιδώνοντας τις βίδες -χειροκίνητα, την φέρνεις στα μέτρα σου.

Μέσα στην πόλη, την ρυθμίζεις στην κάτω θέση, για να βλέπεις και να αισθάνεσαι πιο Sport, να έχεις και μειωμένη προστασία για βελτίωση της αεροδυναμικής. Στην μεσαία θέση, για να σε καλύψει αν είσαι κοντά στο 1,80, στο άνω τμήμα για να κάθεσαι αρχοντικά και να απολαμβάνεις το ταξίδι – ανεξάρτητα με το ύψος σου. Στην επάνω θέση την ρύθμισα μόνο στην βροχή για να με προστατεύει, ενώ στην μεσαία θέση, με βόλεψε σε όλες τις χρήσεις, συνδυάζοντας άνεση και sport οδήγηση αλλά και αντίστοιχο look.

Στο sport look προσθέτει πόντου και το πίσω μέρους του C 600 Sport, που είναι πολύ μαζεμένο σε διαστάσεις. Όντας γραμμωμένο αλλά και όμορφο σχηματίζει μία τεράστια σέλα για τους επιβαίνοντες, με άνετη στήριξη στην μέση για τον αναβάτη, αλλά και φαρδύ και μακρύ μέρος για τον συνεπιβάτη. Κάθε μέγεθος συνεπιβάτη θα βολευτεί αμέσως στο C και οι χειρολαβές θα συμβάλλουν στην συγκράτησή του. Ωστόσο, η θέρμανση της σέλας, σε δύο σκάλες, ξεχωριστά για τον κάθε επιβαίνοντα, θα φανεί χρήσιμη τις κρύες μέρες και θα εκτιμηθεί σημαντικά.


Εκτιμάς σύντομα την διπλή του διάθεση, τον τρόπο με τον οποίο συνδυάζει την γρήγορη μετακίνηση με την χρηστικότητα. Μπορείς μαζί του να κινείσαι άνετα παντού, να ρίχνεις τα γκάζια σου σε κάθε ευθεία και κάθε φανάρι φεύγοντας πρώτος, να απολαμβάνεις sport οδήγηση, ενώ ταυτόχρονα έχεις θερμαινόμενα γκριπ, θερμαινόμενες σέλες, προστασία από τον αέρα, trip computer και info, με δικά τους κουμπάκια, στην θέση του διακόπτη των φώτων αριστερά, αλλά και φώτα ημέρας που εναλλάσσονται εύκολα. Η μικρή – μεγάλη σκάλα βρίσκεται στο σινιάλο, αριστερά, το οποίο όταν το κρατήσεις προς τα έξω, αλλάζει την επιλογή. Στη θέση του διακόπτη των φώτων, μικρής και μεγάλης σκάλας, βρίσκεται το trip computer και το info και στην αρχή σε μπερδεύει.

Βασικά, το C 600 Sport προσφέρει πολλούς και βολικούς χώρους αποθήκευσης, μελετημένους μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Για παράδειγμα, τα δύο μικρά ντουλαπάκια που βρίσκονται τοποθετημένα εκατέρωθεν του κεντρικού διακόπτη, χωράνε κινητά, γάντια, χρήματα για διόδια, και άλλα μικροπράγματα. Μας έλειψε όμως ένας γάντζος για κρέμασμα, όπως αυτόν που συναντάμε στα μικρά scooter. Κάτω από τη σέλα βέβαια, υπάρχει άπλετος χώρος, διαμορφωμένος για ένα κράνος Jet, ή μικρό full face, το οποίο θα τοποθετηθεί στο πλάι.

Ο χώρος ανοίγει με το στρίψιμο του κλειδιού δεξιά και σέλα στηρίζεται σε αμορτισέρ, ενώ διαθέτει και λαμπάκι. Ωστόσο, κάτω από την μικρή sport σχεδίασης ουρά, ο χώρος φόρτωσης αυξάνει όταν είσαι σταματημένος, με το σύστημα flex case. Ένα πανέξυπνο σύστημα το οποίο με το πάτημα ενός κουμπιού ανοίγει προς τα κάτω – μέχρι να ακουμπήσει στο ελαστικό, αποκαλύπτοντας ένα χώρο που χωράει δεύτερο κράνος. Μία πολύ έξυπνη κίνηση, που θα αποκαλύψει τις δυνατότητες όταν θέλουμε να αποθηκεύσουμε δύο κράνη και επιπρόσθετα πράγματα. Όταν βρίσκεται ανοιχτό το Flex Case, το scooter δεν εκκινεί, και σου βγάζει ένδειξη για ανοιχτό “port bagage”. Δυστυχώς… δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις με τα κράνη κάτω από την σέλα και να απολαύσεις τον ήλιο με το μαλλί να ανεμίζει!


Ψάχνοντας το χειρόφρενο, εκπλήσσεσαι που ανοίγοντας το πλαϊνό stand, ηλεκτρικά ενεργοποιείται και το χειρόφρενο, και δεν έχεις άλλα πράγματα να ασχοληθείς. Όμως, όταν είσαι σε ανηφόρα και περιμένεις το φανάρι, ή σε κατηφορικό βενζινάδικο, θα σου λείψει μία μηχανική ενεργοποίηση για να μην κρατάς πατημένη την μανέτα του φρένου. Περιττούς διακόπτες δεν έχει τοποθετήσει η BMW, και το στυλ του δείχνει ότι πρώτα σχεδιάστηκε αυτό, και μετά το GT, μιας και η μικρή εξάτμιση ταιριάζει πολύ στο μονόμπρατσο ψαλίδι, παρά στο GT που έδειχνε “ξένη”. Βγάζει και ωραίο θόρυβο όταν κινείσαι σε χαμηλές ταχύτητες αλλά βέβαια, αυτός καλύπτεται από τον ήχο του κινητήρα που όσο ανοίγει το γκάζι, ενοχλεί.

Μέσα στην πόλη ο θόρυβος θα αφαιρέσει λίγη από την ηρεμία της οδήγησης αλλά σε ανοιχτές διαδρομές, ούτε που θα το καταλάβεις.
Κινείσαι ξεκούραστα μέσα στην πόλη, εκμεταλλεύεσαι την ροπή του μεγάλου δικύλινδρου κινητήρα των 647 κυβικών και των 60 ίππων και επιταχύνεις όμορφα όπου θες. Η μετάδοση έρχεται γρήγορα χωρίς καθυστερήσεις, παρά μόνο ίσως λίγο στην αρχή, για λόγους αποφυγής γλιστρήματος, αλλά μετά, το C 600 Sport τιμά το όνομά του και σφεντονίζεται από σημείο σε σημείο. Ο αναβάτης θα απολαύσει επιταχύνσεις και θα κοντράρει όποιο scooter αλλά και μοτοσυκλέτα βρει μπροστά του – αν τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Αν όχι, θα απολαύσει τον τρόπο με τον οποίο βάζει τη δύναμη κάτω και θα πετύχει ιδανικές ταχύτητες τουριστικής οδήγησης με τα 140 και 160 χ.α.ω. να έρχονται άνετα.

Η επιτάχυνση από τα 40 ή 60 στα 120 χ.α.ω. είναι αυτή που σε απογειώνει μιας και, μετάδοση και ροπή, ταιριάζουν άριστα. Το ίδιο νιώθεις και όταν ανοίγεις το γκάζι στα 120 ή 140χ.α.ω., αφού το C επιταχύνει γρήγορα και αδιάκοπα. Και από δύναμη; Ανηφόρες και δύσκολα σημεία, φεύγουν αμέσως από το οπτικό πεδίο του αναβάτη, είτε κινείται με 80, είτε με 180χ.α.ω., όπου περιορίζεται ηλεκτρονικά και η τελική του ταχύτητα.


Σε κερδίζει από την πρώτη επαφή το C 600 Sport. Είναι πολύ εύκολο στην πόλη, ξεκούραστο και sport σε ανοιχτές διαδρομές, διαθέτει τουριστικό χαρακτήρα αλλά κάθε μέρα το χρησιμοποιείς άνετα λόγω μειωμένου όγκου, ευχρηστίας και αποθηκευτικών χώρων. Θα ήθελα βέβαια να είχε δείκτη θερμοκρασίας με μπάρες και όχι μόνο λαμπάκι ειδοποίησης, γιατί έτσι δεν γνώριζα πότε ακριβώς έχει ζεσταθεί για να του τα “χώσω”. Μου άρεσε όμως που στον standard εξοπλισμό διαθέτει Trip Computer με ένδειξη για θερμοκρασία και καταναλώσεις, αλλά και Traction Control και ABS. Θύμωσα όταν δεν κατέβαιναν οι μπάρες του δείκτη της βενζίνης, γιατί νόμιζα ότι ήταν χαλασμένος. Χάρηκα όμως όταν διαπίστωσα πως δεν κουνιόταν, γιατί απλά, δεν κατανάλωνε καύσιμο σε σχέση με τα γκάζια που του έχωνα.

Είναι πιο ψηλό από το GT και πιο Sport, καλύπτει όμως σε σημαντικό βαθμό τις τουριστικές μετακινήσεις – αν και το GT είναι λιμουζίνα μπροστά του. Έχει όμως και πολύ καλή τιμή τελικά, μιας αν διαπιστώσεις ότι, στην standard – πολύ πλούσια – έκδοση, κοστίζει μόλις 200euro παραπάνω από το νέο Yamaha T Max 530 (Yamaha T Max 530: 11.450euro – BMW C 600 Sport: 11.630euro) και είναι και πιο γρήγορο, τότε έχει βρεθεί αυτόματα η θέση του στην αγορά. Και με επιβάρυνση 980euro του πακέτου “High Line” που χρησιμοποιούσε το scooter της δοκιμής (θερμαινόμενα γκριπ, LED ημέρας, θερμαινόμενη σέλα, ένδειξη πίεσης ελαστικών και LED flash), έχεις και την πολυτέλεια BMW σε ένα προκλητικά sport scooter.

Κατασκευαστής BMW
Μοντέλο C 600 Sport
Αντιπρόσωπος BMW Hellas
Τιμή 11.630 euro / 12.610euro της δοκιμής
Εγγύηση 2 χρόνια
   
Κινητήρας  
Τύπος Δικύλινδρος, υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος, τετράχρονος, εν σειρά
Χωρητικότητα (cc) 647
Διάμετρος x διαδρομή (mm) 79 x 66mm
Συμπίεση 11.6 : 1
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός ψεκασμός
Εκκίνηση Μίζα
Μετάδοση CVT - Συνεχώς μεταβαλλόμενη
Τελική σχέση Με αλυσίδα, σε μπάνιο λαδιού
   
Πλαίσιο  
Τύπος Αλουμινένιο τύπου γέφυρας, με αλουμινένιο υποπλαίσιο
Μήκος (mm) 2155
Πλάτος (mm) 877
Μεταξόνιο (mm) 1591
Γωνία κάστερ 25,4
Ύψος σέλας (mm) 810
Βάρος (kg) 249
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ (lt) 16
   
Αναρτήσεις  
Μπροστά Ανεστραμμένο μπροστινό σύστημα διαμέτρου 40mm, διαδρομή τροχού 115mm
Πίσω Μονό αμορτισέρ, διαδρομή τροχού 115mm
   
Τροχοί / Ελαστικά  
Εμπρός 120/70 15
Πίσω 160/60R 15
   
Φρένα  
Μπροστά Δίσκοι διαμέτρου 270mm με δαγκάνες δύο εμβόλων και ABS
Πίσω Δίσκος διαμέτρου 270mm με δαγκάνες δύο εμβόλων και ABS
   
Επιδόσεις  
Ιπποδύναμη (hp/rpm) 60/7.500
Ροπή (Nm/rpm) 66/6.000

bmw_c600sport_test_cityrider_1.JPGbmw_c600sport_test_cityrider_3.JPGbmw_c600sport_test_cityrider_11.JPGbmw_c600sport_test_cityrider_13.JPGbmw_c600sport_test_cityrider_2.JPGbmw_c600sport_test_cityrider_7.JPGbmw_c600sport_test_cityrider_10.JPGbmw_c600sport_test_cityrider_6.JPGbmw_c600sport_test_cityrider_8.JPGbmw_c600sport_test_cityrider.JPGbmw_c600sport_test_cityrider_14.JPGbmw_c600sport_test_cityrider_9.JPGbmw_c600sport_test_cityrider_12.JPGbmw_c600sport_test_cityrider_4.JPGbmw_c600sport_test_cityrider_5.JPG

bmw_c600sport_test_cityrider_1.JPGbmw_c600sport_test_cityrider_3.JPGbmw_c600sport_test_cityrider_11.JPGbmw_c600sport_test_cityrider_13.JPGbmw_c600sport_test_cityrider_17.JPGbmw_c600sport_test_cityrider_2.JPGbmw_c600sport_test_cityrider_7.JPGbmw_c600sport_test_cityrider_15.JPGbmw_c600sport_test_cityrider_10.JPGbmw_c600sport_test_cityrider_19.JPGbmw_c600sport_test_cityrider_6.JPGbmw_c600sport_test_cityrider_16.JPGbmw_c600sport_test_cityrider_8.JPGbmw_c600sport_test_cityrider_14.JPGbmw_c600sport_test_cityrider_9.JPGbmw_c600sport_test_cityrider_18.JPGbmw_c600sport_test_cityrider_12.JPGbmw_c600sport_test_cityrider_4.JPGbmw_c600sport_test_cityrider_5.JPG