city2 WHITE DDIAFANES

Εκτός Ελλάδος

rossi guitar

Τι τραβάνε και αυτοί οι αναβάτες…

Εντάξει, έχουν την πιο ωραία δουλειά στον κόσμο. Έχουν ταλέντο. Πληρώνονται αδρά. Μιλάμε για τους αναβάτες στα MotoGP και στην συγκεκριμένη περίπτωση για τους Rossi και Vinales, που αποτελούν το δυναμικό της Movistar Yamaha.

Mέσα σε όλες τις υποχρεώσεις της σεζόν, συμπεριλαμβάνεται και το promotion της ομάδας και αυτό μπορεί να σημαίνει παρουσιάσεις, δημόσιες σχέσεις κσυνεντεύξεις και video. Video με δηλώσεις, video οδήγησης και… άλλα video.

Όπως αυτό εδώ, με τους Rossi και Vinales να παρουσιάζονται όχι ως ομάδα αλλά ως μπάντα, παίζοντας ηλεκτρική κιθάρα, μπάσο, τύμπανα και πλήκτρα εναλλάξ. Φυσικά,  τα μουσικά όργανα είναι όλα Yamaha, αφού η εταιρεία φημίζεται και για την δραστηριότητα της και σε αυτό τον τομέα.

Οk, καλό το video αλλά φανταζόμαστε τους αναβάτες ντυμένους με τις φόρμες να πρέπει να το παίξουν rock stars για τις ανάγκες των γυρισμάτων… και εντάξει, ο Rossi το έχει πιο πολύ, είναι αρκετά επικοινωνιακός, αλλά ο Vinales μοιάζει τόσο έξω από τα νερά του που πραγματικά τον λυπόμαστε…

Μετά σκεφτόμαστε βέβαια τι κάνει τις υπόλοιπες ημέρες, τι οδηγά και που, οπότε μετριάζεται η στεναχώρια μας είναι η αλήθεια…