Εκτός Ελλάδος

katab1

Ευτυχώς την γλύτωσε με μικροτραυματισμούς

Ένα ανατριχιαστικό γεγονός συνέβη την περασμένη εβδομάδα στην πόλη Augusta, της πολιτείας Georgia, στις HΠΑ. Ένας μοτοσυκλετιστής, οδηγώντας μια Honda Goldwing GL1100, εισήλθε στο parking ενός πολυκαταστήματος, όταν κυριολεκτικά η Γη εξαφανίστηκε κάτω από τις ρόδες του!

Η άσφαλτος υποχώρησε και αποκάλυψε μια πολύ μεγάλων διαστάσεων καταβόθρα, στον πάτο της οποίας κατέληξε ο άτυχος αναβάτης και η μοτοσυκλέτα του. Αμέσως κλήθηκαν ασθενοφόρο και πυροσβεστική, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον αναβάτη από το βάραθρο και να τον μεταφέρουν στον πλησιέστερο νοσοκομείο, αν και –ευτυχώς- όπως αποδείχτηκε ο άνθρωπος πέρα από μερικούς μικροτραυματσισμούς και εκδορές, δεν είχε πάθει κάτι πιο σοβαρό.

katab2

Μηχανικοί ανέφεραν ότι η δημιουργία της καταβόθρας οφείλεται σε διαρροή ενός αγωγού όμβριων υδάτων, με το νερό να διαβρώνει το υπέδαφος και να δημιουργεί κενό. Το πώς θα κινηθεί ο άτυχος άνδρας μετά το περιστατικό αυτό δεν έχει ακόμα γίνει γνωστό, αλλά δεδομένου ότι μιλάμε για τις ΗΠΑ… μπορεί να ταράξει στις μηνύσεις όλους όσους ευθύνονται για το περιστατικό (δεν αποκλείεται να μηνυθεί και ο καιρός…)  και να βγει κερδισμένος / δικαιωμένος.

Πάντως το σημείο το έχει το ιστορικό του, μιας και πριν από ένα χρόνο, μια άλλη καταβόθρα, είχε καταπιεί ολόκληρο φορτηγό!.