bajaj dominar400

Σύγχρονες Euro 4 προτάσεις από τον Ινδικό κολοσσό

Η DELTA MOTORCYCLES σε συνεργασία με την KTM SOUTH EAST EUROPE επέλεξαν τις “Ημέρες Μοτοσυκλέτας” για την 1η Πανευρωπαϊκή Παρουσίαση των Euro 4 μοτοσυκλετών της BAJAJ, ενός από τους μεγαλύτερους βιομηχανικούς κολοσσούς στον κόσμο.

Pulsar NS 200, Pulsar RS 200 και το κορυφαίο μοντέλο στην γκάμα της BAJAJ, Dominar 400 αποκαλύφθηκαν στο ευρύ κοινό το Σάββατο 30/9 και την Κυριακή 1/10, στις πρώην εγκαταστάσεις του ΟΣΥ.

bajaj pulsar ns200

Η Bajaj Auto είναι σήμερα η τέταρτη σε μέγεθος εταιρεία κατασκευής μοτοσυκλετών στον κόσμο και διάσημη στην Λατινική Αμερική, στην Αφρική, τη Μέση Ανατολή και στην Νοτιοανατολική Ασία -αγορές ιδιαίτερα απαιτητικές. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1926 από τον Jamnalal Bajaj ο οποίος μάλιστα ήταν ένας από τους έμπιστους ανθρώπους του Mahatma Gandhi!

bajaj pulsar rs200

Δεμένη με την μεγάλη ιστορία της Ινδίας, η εταιρεία Bajaj παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη με μια σειρά αξιόλογων, εκσυγχρονισμένων μοντέλων που καλύπτουν τις προδιαγραφές, Euro4, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνουν πολλά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

Περισσότερα στην σελίδα της Bajaj Motorcycles Greece ΕΔΩ.