vstrom greek riders elafi 2018 4

Η ομάδα συμμετείχε στην διεξαγωγή του αγώνα «4ο Ελάφι Βαρυμπόμπης»

Το 2018 ξεκίνησε δυναμικά για την ομάδα «V-STROM Greek Riders», με μια ακόμα εθελοντική δράση. Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου η ομάδα συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στην διεξαγωγή του αγώνα «4ο Ελάφι Βαρυμπόμπης».

Τον αγώνα διοργάνωσε ο σύλλογος Α.Σ. ΑΓΩΝ, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να διασχίσουν τα καταπράσινα μονοπάτια της Βαρυμπόμπης, στους πρόποδες της Πάρνηθας.

Μέλη της ομάδας «V-STROM Greek Riders» βοήθησαν στις διαδρομές των 16 & 6 χλμ. εξασφαλίζοντας την ασφαλή διέλευση των δρομέων, καθώς και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός λόγω της μεγάλης προσέλευσης.

Στο τέλος του αγώνα ο αθλητικός σύλλογος Α.Σ. Αγών, απένειμε τιμητική πλακέτα στην ομάδα «V-STROM Greek Riders», για την πολύτιμη βοήθεια στην διεξαγωγή του αγώνα καθώς και για την εθελοντική τους δράση.

Η ομάδα «V-STROM Greek Riders», η οποία απαριθμεί πάνω από 5.000 μέλη από όλη την Ελλάδα, θα συνεχίσει να συμμετέχει εθελοντικά, στηρίζοντας κινήσεις με στόχο την ανάδειξη του αθλητισμού και την ανιδιοτελή συνεισφορά στον συνάνθρωπο.

vstrom-greek-riders-elafi-2018_5.JPGvstrom-greek-riders-elafi-2018_3.JPGvstrom-greek-riders-elafi-2018_1.JPGvstrom-greek-riders-elafi-2018_2.JPGvstrom-greek-riders-elafi-2018_4.JPG

Δείτε παρακάτω το βίντεο από τον συγκεκριμένο εθελοντισμό.


AdmirorGallery 5.0.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.