Untitled

  Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Top Gun 2

Μια ταινία που σημάδεψε την δεκαετία του 80, ήταν το γνωστό Top Gun με τον Tom Cruise. F16, μετακαύσεις, δράση, έρωτες, δράματα, happy end, όλα τα είχε αυτή η μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, η οποία επιστρέφει μετά από 32 χρόνια, με την συνέχεια της, Top Gun: Maverick.

Μια χαρακτηριστική σκηνή του πρώτου Top Gun, είναι αυτή που ο Cruise, οδηγώντας ένα Kawasaki GPZ900R, κοντράρεται με ένα μαχητικό που βρίσκεται σε φάση απογείωσης. Να την, απολαύστε την με όλο της το “Cheesyness”:



Γενικά στην ταινία ο Cruise φαίνεται να οδηγά σε πολλά πλάνα την μοτοσυκλέτα αυτή, όταν πάει στην βάση, όταν φεύγει από την βάση, όταν πάει στην γκόμενα, όταν φεύγει από την γκόμενα κτλ-κτλ. Στο Νο2 λοιπόν, που προφανώς και αεροπορικές βάσεις θα έχει αλλά και γκόμενες, ο Maverick, δεν θα μπορούσε να οδηγά κάτι άλλο πέρα από μοτοσυκλέτα. Kawasaki φυσικά!

 Όπως βλέπουμε σε ένα spy video που κατέγραψε κάποια γυρίσματα της ταινίας (θα προβληθεί το 2019 στις αίθουσες), ο Cruise οδηγά ένα H2 και βρίσκεται μέσα σε κάτι που μοιάζει με αεροδιάδρομο. Ξεκράνωτος και πάλι...

 Λέτε να τα “στήνει” με κάνα F35 αυτή την φορά;