BMW

bmw motorrad definition ce 04 18  Ετοιμάζεται για παραγωγή!

Με το ηλεκτρικό scooter BMW Motorrad Definition CE 04, το BMW Group παρουσιάζει την έκδοση προ-παραγωγής του BMW Motorrad Concept Link στο #NEXTGen 2020.

Ως ένας συνδετικός κρίκος μεταξύ του αναλογικού και ψηφιακού κόσμου του χρήστη, το BMW Motorrad Definition CE 04 είναι μέσο μεταφοράς και επικοινωνίας ταυτόχρονα για κατοίκους πόλεων που μετακινούνται καθημερινά προς και από τη δουλειά τους. Με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, πρωτοποριακή σχεδίαση και καινοτόμες λύσεις συνδεσιμότητας, προτίθεται να επαναπροσδιορίσει την κατηγορία scooter.

bmw motorrad definition ce 04 01

Το ηλεκτροκίνητο BMW Motorrad Concept Definition CE 04 έχει εξελιχθεί και προσαρμοστεί ώστε να ικανοποιεί τις καθημερινές ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη. Σύμφωνα με το μότο «Plugged to life», συνδυάζει τον αναλογικό με τον ψηφιακό κόσμο του πελάτη. Σε συνδυασμό με τον αντίστοιχο, έξυπνο εξοπλισμό αναβάτη, δημιουργείται μία ολιστική, πολύ συναισθηματική και πρωτοποριακή εμπειρία μετακίνησης.

Καθαρές γραμμές, πληθωρικές επιφάνειες και ξεχωριστή σχεδίαση συνθέτουν μία μοντέρνα φιλοσοφία αναλογιών. Η εντύπωση αυτή επιτείνεται με τη χρήση δύο χρωμάτων: κάτω από το τμήμα που είναι βαμμένο σε Mineral White metallic, βρίσκεται ο πυρήνας του οχήματος σε ματ μαύρο που αποτελεί και την τεχνητή καρδιά του.

bmw motorrad definition ce 04 16

Ο αναβάτης είναι συνδεδεμένος με το περιβάλλον του μέσα από το smartphone του, μέσω του BMW Motorrad Definition CE 04. Η οθόνη των 10,25” είναι η μεγαλύτερη στην κατηγορία μέχρι σήμερα και λειτουργεί ως η διεπαφή μεταξύ του ψηφιακού και του αναλογικού κόσμου του χρήστη.

Στην καρδιά του εξοπλισμού αναβάτη που αναπτύχθηκε αποκλειστικά για το BMW Motorrad Definition CE 04 βρίσκεται ένα ζεστό parka (άνορακ) σε casual γραμμή, κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Μαύρα τζιν παντελόνια, κομψά αθλητικά παπούτσια και ένα λευκό open face κράνος ολοκληρώνουν την εμφάνιση. Τα εύκαμπτα προστατευτικά που ενσωματώνονται στο parka προσφέρουν την αναμενόμενη προστασία από την BMW Motorrad.

bmw motorrad definition ce 04 27

Καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως τα ενσωματωμένα ανακλαστικά στα μανίκια και την κουκούλα καθιστούν τον αναβάτη ευδιάκριτο στην κυκλοφορία, ενώ ενεργοποιούνται και αλλάζουν χρώμα μέσω αισθητήρων στο μανίκι. Επίσης, η εσωτερική τσέπη του parka έχει επιφάνεια επαγωγικής φόρτισης smartphone, ώστε το κινητό τηλέφωνο του αναβάτη να είναι πάντα φορτισμένο.