Ducati

Cannot find new_models/ducati/2017/monster797/studio/ subfolder inside /home/cityrider/domains/cityrider.gr/public_html/images/stories/new_models/ducati/2017/monster797/studio// folder.
Admiror Gallery: 5.0.0
Server OS:nginx/1.24.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.40-68+ubuntu22.04.1+deb.sury.org+1

 

01 MONSTER 797 web

Η επιστροφή του αερόψυκτου κινητήρα!

 

Την αίσθηση των παλαιών Monster θέλησε να φέρει ξανά στο προσκήνιο η Ducati με την παρουσίαση του νέου Monster 797. Στο νέο Monster 797  - επιστρέφει ο αερόψυκτος κινητήρας που συναντάμε στα Scrambler, δικύλινδρος με διάταξη L με χαρακτηριστικό όνομα Desmodue, χωρητικότητα 803 κυβικά εκατοστά, δύο βαλβίδες και φυσικά αερόψυξη.

Η Ducati σκοπεύει με αυτό το μοντέλο να προσφέρει απλότητα που συναντήσαμε στα πρώτα Monster της δεκαετίας του '90 σε προσιτή για την εποχή τιμή.
Ο κινητήρας αποδίδει 75 ίππους και το βάρος της νέας μοτοσυκλέτας ανέρχεται στα 193 κιλά άνευ υγρών.
Η νέα μοτοσυκλέτα διαθέτει πλαίσιο χωροδικτύωμα σχεδίασης Trellis, με ατσάλινο υποπλαίσιο και χυτούς αλουμινένιους τροχούς με δέκα ακτίνες.

Με το ύψος σέλας στα 805 χιλιοστά θα στοχεύσει φυσικά και στο γυναικείο κοινό, και στους ερασιτέχνες αναβάτες, κάτι στο οποίο τα παλαιότερα Ducati Monster είχαν την τιμητική τους.
Βεβαίως θα υπάρχει ABS της Bosch αλλά και LCD οθόνη, συμπλέκτης ολίσθησης, διπλό ψαλίδι και όχι μονό, μπροστινό σύστημα της KYB διαμέτρου 43mm χωρίς ρυθμίσεις, και αμορτισέρ της Sachs με ρυθμίσεις ως προς την προφόρτιση ελατηρίου και απόσβεση επαναφοράς.

Η "light" έκδοση των Monster δεν θα χρησιμοποιεί την κορυφαία τεχνολογία των υγρόψυκτων μοντέλων, κάτι που σημαίνει πως δεν θα υπάρχει Traction Control ούτε κορυφαίες δαγκάνες φρένων, αλλά στην θέση τους, οι - εξαιρετικές για τις δυνατότητες του - M4.32 της Brembo. Το εκπληκτικό δικάναλο ABS της Bosch, 9.1MP θα είναι διαθέσιμο ευτυχώς.
Επίσης, τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης θα είναι τα κορυφαία Pirelli Diablo Rosso II σε διαστάσεις 120/70-17 και 180/55-17.

Το μεταλλικό ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 16,5 λίτρων, ενώ ο αναβάτης θα μπορεί να χρησιμοποιεί την οθόνη LCD ώστε να λειτουργεί το σύστημα Ducati Multimedia System, ενώ θα βρει χρήσιμη και την πρίζα σύνδεσης / φόρτισης USB.

Η νέα Monster 797 αναμένεται να βάλει ξανά νέους Ducatisti στην κόκκινη εταιρία προσφέροντας όλο τον χαρακτήρα των ιστορικών πλέον μοντέλων σε προσιτή τιμή.

Φωτογραφίες

Video


AdmirorGallery 5.0.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.