city2 WHITE DDIAFANES

Kymco

kymco cv3 2021 cityrider 00001  Το πρώτο τρίκυκλο σκούτερ της φίρμας

Η εταιρεία από την Taiwan έδωσε στη δημοσιότητα ένα πλήρες σετ φωτογραφιών για το CV3, χωρίς όμως άλλες πληροφορίες.

Το press kit που δημοσίευσε στις 26/11/2020 η KYMCO εστιάζει σε τρία νέα μοντέλα – F9, DT X360 και KRV – ωστόσο το πολυαναμενόμενο νέο της τρίκυκλο σκούτερ δεν αναφερόταν καν. Απεναντίας, στον φάκελο με τις φωτογραφίες υπήρχε μια εκτενής συλλογή αφιερωμένη σε αυτό.

Λίγο ψάξιμο στην εταιρική ιστοσελίδα της KYMCO Taiwan (και λίγη ακόμη βοήθεια από τη Google, μιας και τα μανδαρίνικά μας είναι ομολογουμένως λίγο σκουριασμένα), αποκαλύπτει τις ελάχιστες, μα άκρως ενδιαφέρουσες πληροφορίες που το συνοδεύουν.

Το νέο CV3 στήνεται με ένα μπροστινό σύστημα με τέσσερα καλάμια που θυμίζει πολύ αυτό της Yamaha (Tricity), αλλά στην καρδιά του βρίσκεται μια πανίσχυρη μονάδα, ο δικύλινδρος 550 cc του ΑΚ με την τελική μετάδοση με ιμάντα.

Η KYMCO το περιγράφει ως Adventure Tourer και μας λέει πως πρόκεται να μπει στην παραγωγή μέσα στο 2021, καθώς οι τελικές του προδιαγραφές είναι αυτή τη στιγμή σε διαδικασία εξέλιξης στην Ευρώπη.

Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, δεν τίθεται καν ερώτημα για το αν θα έρθει προς τα μέρη μας, αφού η εξέλιξη στη Γηραιά Ήπειρο φωτογραφίζει και τη βασική του στόχευση, τις αγορές όπου τα μεγάλα και ακριβά σκούτερ έχουν δυνατή εμπορική πορεία.