Kymco

kymco f9 2021 00030  Sport e-scooter 

Η KYMCO παρουσίασε ένα εντυπωσιακό sport ηλεκτρικό δίκυκλο, κάτι ανάμεσα σε scooter και μοτοσυκλέτα, που ακούει στο όνομα F9, και διαθέτει αυτόματο κιβώτιο 2 σχέσεων!

Όπως αναφέρει η εταιρεία από την Ταϊβάν, η μεγαλύτερη πρόκληση στον σχεδιασμό ενός ηλεκτρικού δικύκλου είναι το γεγονός πως οι περισσότερες ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες δεν ενθουσιάζουν.

Με το F9, που προέρχεται όπως σας είχαμε γράψει από το concept ηλεκτρικό δίκυκλο της κινέζικης Felo, η KYMCO παρέχει τον απαραίτητο ενθουσιασμό τόσο στο design, όσο και στην οδήγηση.

Το design είναι εξαιρετικά σπορ, τολμηρό και γωνιώδες, σε βαθμό που να κάνει το F9 να ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί δίπλα του.

Στην καρδιά της μοτοσυκλέτας βρίσκεται ένας ηλεκτροκινητήρας με απόδοση 9,4 kW, ήτοι 12,6 hp, με την KYMCO να κάνει λόγο για επιτάχυνση 0-50 χλμ/ώρα σε 3 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 110 χλμ/ώρα.

Η μπαταρία των 96V 40Ah παρέχει αυτονομία 120 χιλιομέτρων, ενώ δεν αφαιρείται για τη φόρτιση και με ταχυφορτιστή φορτίζει στο 100% από άδεια σε 2 ώρες.

Το F9 έρχεται με αυτόματο κιβώτιο 2 ταχυτήτων που η KYMCO υποστηρίζει πως αποτελεί παγκόσμια πρωτιά, και βοηθά την αποδοτικότητα του κινητήρα.

Το πλαίσιο είναι ανοιχτό, τύπου μοτοσυκλέτας, ενώ χρησιμοποιεί την μπαταρία ως μέρος του, με αποτέλεσμα το F9 να ζυγίζει μόλις 107 κιλά, ένα βάρος άμεσα συγκρίσιμο με scooter… 50 κυβικών εκατοστών!

Σε συνδυασμό με το εκπληκτικό design, τον δυνατό κινητήρα με το κιβώτιο 2 ταχυτήτων, το μικρό βάρος και τους τροχούς 14 ιντσών με sport ελαστικά, το F9 δείχνει έτοιμο να κλέψει καρδιές και εντυπωσιάζει με το καλημέρα.

Βρισκόμαστε σε αναμονή για την ανακοίνωση του χρόνου άφιξης του στους dealers και φυσικά για την τιμή του.