city2 WHITE DDIAFANES

Moto Guzzi

moto guzzi open house 2018 preview 1

Επίσημη παρουσίαση στο Moto Guzzi Open House 2018

Στην εκδήλωση Moto Guzzi Open House 2018, δίπλα στο Moto Guzzi V85, η φίρμα του Mandello θα παρουσιάσει μια νέα έκδοση του V9 Bobber που ακούει στο όνομα V9 Bobber Sport.

Το Moto Guzzi Open House είναι η ετήσια γιορτή της ιταλικής εταιρείας, η οποία για φέτος θα λάβει χώρα στο χώρο του εργοστασίου, στη via Parodi 57, στο Mandello del Lario, στις 7-9 Σεπτεμβρίου 2018.

moto guzzi open house 2018 preview 1

Η γιορτή των Guzzisti ξεκινάει στις 3μμ. Στις 7 Σεπτεμβρίου με το άνοιγμα του μαγαζιού του εργοστασίου και με την έναρξη των οργανωμένων περιηγήσεων στο μουσείο της Moto Guzzi, με τα 150 εκθέματα από την ιστορία της μπράντας.

Εκεί θα υπάρχει και η νέα γκάμα της Moto Guzzi, με 2 νέες προσθήκες για το 2019: To V85 TT και το V9 Bobber Sport.

Για το V85 έχουμε μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, όμως το V9 Bobber Sport πρώτη φορά το βλέπουμε. Από ότι καταλαβαίνουμε από την teaser φωτογραφία -καθώς δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες- πρόκειται για μια έκδοση του V9 Bobber με έξτρα αξεσουάρ. 

moto guzzi open house 2018 preview 2

Αυτά που ξεχωρίσαμε στη φωτογραφία είναι η μασκούλα πάνω από τον προβολέα, η διχρωμία πορτοκαλί-μαύρο της μοτοσυκλέτας, οι φυσούνες στο πιρούνι και τα πίσω piggy-back αμορτισέρ της Ohlins, και η νέα σέλα -μπορεί να είναι και μονόσελο. 

Η γιορτή της Guzzi θα συνεχιστεί το Σάββατο με περιηγήσεις στη γραμμή παραγωγής και στην αεροσήραγγα δοκιμών. Στον χώρο της τελευταίας θα βρίσκεται και το νέο V85 TT, η πρώτη Adventure (Classic Enduro την αποκαλεί η φίρμα) μοτοσυκλέτα μεσαίου κυβισμού της Guzzi.

Στη συνέχεια, το Open House θα έχει talk show με βελτιωτές Moto Guzzi, ενώ θα έχουμε και Street Food αλλά και Test-Rides στη νέα γκάμα της εταιρείας, δίπλα στα ατμοσφαιρικά τοπία της λίμνης Como.